Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
kupnja je neobjasnjivo mala, nekih 30ak komada je do 3200
i tako vec par dana, nije mi jasan takav pad nakon stabilizacije na 3600
no, samo neka ide dolje. ako treba, branit cemo malo nize dokupom
čini se da danas, na malim količinama, netko gura dionicu u ponor… baš me zanima dokle
Ista stvar kao i u petak. Samo je onda “netko” u zadnjim minutama odneo sve na prodaji do 3.550.
da li se isplati kupiti sada vidim da imaju brdove ne straije od 2004 izmedju ostalog a da ne govorim o p/e koji je oko 2,5
a da nisu mozda prodali kakvu imovinu, pa zato imaju takav P/E?
cbw:
”
da li se isplati kupiti sada vidim da imaju brdove ne straije od 2004 izmedju ostalog a da ne govorim o p/e koji je oko 2,5
”
a da nisu mozda prodali kakvu imovinu, pa zato imaju takav P/E?
neznam nisam zavirivao u bilancu
ja uzeo po 3450 sutra cu jos malo ako bude
Nek si. I ja bih. Sad kad Abacus radi… ja nemam love.
A po ovim bezobraznim cijenama ne prodajem ništa.
Kod mene ista stvar, sad kad su proradili ostadoh bez keša. Baš me zanima hoće li se trezor uključiti u kupnju (ali na burzi, jer ove obavijesti što šalju mi se čini kao da kupuju od radnika?). Nešto sam jučer ulovio po 3400, mišljah ne može to jeftinije. 🙁
Kod mene ista stvar, sad kad su proradili ostadoh bez keša. Baš me zanima hoće li se trezor uključiti u kupnju (ali na burzi, jer ove obavijesti što šalju mi se čini kao da kupuju od radnika?). Nešto sam jučer ulovio po 3400, mišljah ne može to jeftinije. 🙁
Mislim da je trezor bio taj koji je u petak digao cijenu sa 3.400 na 3.550, poklopivši u zadnjim minutama prodaju.
I vani su brodari jučer padali, i to također 4-5%. Takav je trend, nafta je poskupila…
Bilo bi lijepo kad bi trezor otklonio moje sumnje pa samo dodao liniju u obavijesti kojom bi se reklo da je tu i tu količinu stekao kupnjom na burzi… Ne znam zašto, ali uvjeren sam da oni ne stiču sve te količine na burzi, nego da tu ima direktne kupovine od pojedinih dioničara.
Ili sam možda samo paranoičan pri pogledu na k/p. 😉
Uglavnom, čini mi se da počinjem gledati ULPL kao iz davnih dana, tamo kad se mučio oko 2500, stalno je izgledalo kao da će propasti ispod te linije, prodaja je bila zatrpana, na kupnji nigdje Robina Hooda; vjerujem da se sjećaš tih dana… ;))
Bilo bi lijepo kad bi trezor otklonio moje sumnje pa samo dodao liniju u obavijesti kojom bi se reklo da je tu i tu količinu stekao kupnjom na burzi… Ne znam zašto, ali uvjeren sam da oni ne stiču sve te količine na burzi, nego da tu ima direktne kupovine od pojedinih dioničara.
Ili sam možda samo paranoičan pri pogledu na k/p. 😉
Uglavnom, čini mi se da počinjem gledati ULPL kao iz davnih dana, tamo kad se mučio oko 2500, stalno je izgledalo kao da će propasti ispod te linije, prodaja je bila zatrpana, na kupnji nigdje Robina Hooda; vjerujem da se sjećaš tih dana… ;))
Sjećam se, i samo je trebalo strpljenja. Stoji mjesec – dva i onda ode 30%.
Pa cijena je pred ovaj dokap padala kao luda prema 3.000. I onda…