ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 17:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dodatak za “Atlantic express”

No respect

Ja neiskusan “uletio”prije par dana na3695.Ima li šanse za povratak,ili daj bože rast do kraja godine???

Brodski prijevoz rasutih tereta je trenutno najbolji legalan biznis na svijetu.Zato budi strpljiv i neka te ne uplaši poneko nevrijeme.Brzo če na 3700 a onda nema više nazad.Imat čemo najmlađu flotu od svih hrvatakih brodara.[smiley2][smiley7]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Tako je SLK… onda dobit 250 mil. kn više nije problem…može biti samo viša. Kolika je tvoja procjena?

Ne volim ti ja tako kalkulirati, pogotovo što je tek 3Q pred nama, koji bi po svemu morao biti dobar. Onda ćemo lakše procijeniti 4Q i koliko bi moglo biti nakon konsolidacije Fi2007.

No respect

A ja osobno volim kalkulacije. Nema veze ako na duži rok pogodim sa tolerancijom +/- 30%. Bitno je, da na osnovi prošlih financijskih izvješća i trenutnih događaja u svijetu pogodim budućnost. Ako nemam takve slike u glavi ne kupujem dionicu. Kod ULPL kod mene nema zime.

Možda bi netko drugi mogao budućnost ULPL pretvoriti u brojke…….?

Ako kolega Geronimo ima vremena….

Sve u svemu,vidim isplati se ovu dionicu imatu u svom portfelju.

Knecht, nismo se baš razumjeli. Ne volim raditi kalkulacije budućnosti na Forumu, ostavim u glavi. [smiley11]

Naravno da imam neka očekivanja za ULPL kao i za druge dionice u portfelju.

No respect

Knecht, nismo se baš razumjeli. Ne volim raditi kalkulacije budućnosti na Forumu, ostavim u glavi. [smiley11]

Naravno da imam neka očekivanja za ULPL kao i za druge dionice u portfelju.

OK.

Firma je nešto prodavala tržištu po 400kn a onda od tržišta kupuje po 3500kn.

All shipping lanes lead to China.

da li se isplati kupiti sada
vidim da imaju brdove ne straije od 2004 izmedju ostalog
a da ne govorim o p/e koji je oko 2,5

da li se isplati kupiti sada vidim da imaju brdove ne straije od 2004 izmedju ostalog a da ne govorim o p/e koji je oko 2,5

Meni djeluje kao da se isplati, tim vise mi nije jasno ovo iskrcavanje…

Btw, kad dolazi Q3 izvjestaj, zna li netko?

da li se isplati kupiti sada vidim da imaju brdove ne straije od 2004 izmedju ostalog a da ne govorim o p/e koji je oko 2,5

kupi ako imas para, i ja bi da imam ali sve utukao u HT.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

čini se da danas, na malim količinama, netko gura dionicu u ponor… baš me zanima dokle

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close