ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li onaj koji ima dionice na skrbničkom računu neke banke ostvaruje ovakvo pravo na dokap. Pitam ovo zato jer na izvješću iz SDA ili tel. automata se opće ne spominju takve dionice – kao da nisu tvoje…

Kao što kažete da je ovo “najjeftinija” plovidba al ju muče dokapitalizacije radi kojih cijena pada. Možda ovo bude zadnja, pa kad krene onda će je svi kupovati po 6000kn i opet bude “jeftina”

you think your special you do, i can see it in your eyes

cekati drugi tjedan pa “ko ziv – ko mrtav”

Blago siromašnima duhom...

sox101, Uljanik če obavijest o dokupu poslati onome na koga se dionice vode u SDA. Kotaktirao sam POBU kod koje su mi dionice na skrbničkom i dobio slijedeču informaciju. Po dobijenoj obavijesti oni če izvršiti izračun koliko tko može dokupiti dionica i o tome obavijestiti vlasnike, pa tko voli nek izvoli. Znači spremi novac i čekaj obavijest, možda nebi bilo loše da i ti kontaktiraš svog skrbnika.

Hoće li itko od cjenjenih kolega danas i u utorak nadokupljivat po trenutnim cijenama ( cca3500)?

Kao što kažete da je ovo “najjeftinija” plovidba al ju muče dokapitalizacije radi kojih cijena pada. Možda ovo bude zadnja, pa kad krene onda će je svi kupovati po 6000kn i opet bude “jeftina”

BRAVO LULA !
NEĆE se moći kupiti PRAVA KOLIČINA bez DIZANJA CIJENE !
IDEMO DALJE od 3.500- do TVOJIH jeftinih 6.000- kuna !
[smiley2][smiley2]

Hvala kolegi Senioru.
i ja imam skrbnički kod POBE (digao sam lombard). Kupio sam ULPL prosli mjesec, nisam ga dao na skrb nego je ostao kod brokera (nije POBA). Zakljucujem ovako:
ULPL šalje pismo u POBU a zatim POBA šalje pismo meni i pita me da li hoću. Jasno mi je da sada mogu sudjelovati u dokapu a ovo pitam zbog budućih slučajeva kad će mi neke dionice biti na skrbi a ne kod mene ili brokera.

ne znam, ali miislim da nece puno ispod ovih cijena vise

prodaja je visoko postavljena

Blago siromašnima duhom...

Dobro se brani.

Ja kažem kolege, fundamenti ovdje nemaju veze, kako su kolege jučer računali.
Ovo je burza.
Slijedi nam odbijanac do 4000kuna. Ne brinite.
[smiley11]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

I ne samo da se brani nego ćemo mi vrlo brzo na razine od 3800-4000

I ne samo da se brani nego ćemo mi vrlo brzo na razine od 3800-4000
[/quote

Uzimajući u obzir da vrlo brzo dolazi novi brod, cijena od 3800-4000 je više nego realna.

New Report

Close