ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ti SLK mene stvarno podcjenjujes. A precjenjujes utjecaj foruma na cijenu. Pogledaj neke famozne dionice sa hrpom navlakaca koji rade 24h pa nista. Trziste je jace i od mene i od tebe i od ovog foruma.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Zašto onda ne vjeruješ tržištu?

No respect

Zašto onda ne vjeruješ tržištu?

Pa vjerujem, ali to ne znaci da ne smijem imat svoje misljenje.
Ti odgovaras sa “argumentum ad hominem”, iliti vrijedjanjem. Sto nije ok. Drugo, moj stil je takav, drukciji od 99% ljudi. Ja bacim negativnosti, pa vidim tko ce zagrist i kako ce reagirat. Nekad izadje konstruktivna rasprava, a nekad ne.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kolega SLK nedajte se snervati[smiley11],uživajte u toj finoj boćici [smiley2]
PS.čestitam na pobijedi[smiley16]
U nedilju Vas čekam [smiley16]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ja ne znam kako sam ja tebe uvrijedio.

Ja mislim da sam pokazao i prema tebi i ostalim kolegama i Tuni i Mrzljaku i Buddu ovih mjeseci i godinu da sam OK, da možemo razgovarat i da nikad nismo imali problema. Jučer sam sa svojom tezom bio sam protiv svih vas, i zadržao sam dostojanstvo i pristojnost.

Ali ne mogu shvatiti da se 20 stranica ponavlja jedna te ista teorija. Od jučer je krenula priča i nastavlja se do večeras. Jučer smo započeli sa konstruktivnom raspravom i od tada se već nekoliko puta vraćali na početak.

I sve smo ovo već prošli sinoć, danas, večeras… nakon nekog vremena, stekne se dojam kao da je u pitanju provociranje. [smiley10]

Ja o tebi i Tuni imam jako dobro mišljenje, što možeš pitati neke druge kolege kojima sam vas obojicu hvalio u PP razgovorima.

Ako sam nekog uvrijedio, meni je žao, ali mislim ni da prema meni i ostalim kolegama u ULPL niste bili pravedni posljednih dva dana.

No respect

Na kraju ćete sve lijepo dogovoriti i biti prijatelji. Kad se sjetim kako sam ja počeo sa SLK, a gdje sam danas![smiley2]

Mir mir mir nitko nije kriv!

I love the Smell of Profits in the Morning

Ako sam nekog uvrijedio, meni je žao, ali mislim ni da prema meni i ostalim kolegama u ULPL niste bili pravedni posljednih dva dana.

moram priznati da si ovdje u pravu. ovih par dana je vrlo stresno i napeto ULPLovcima i nije nam baš neki fer trenutak da čačkamo i istitravamo naše sumnje i prognoze i s time vam samo pojačavamo nervozu.
današnji pad je ispao odličan – uživajte u tome.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

SLK, ja te podržavam , kolega. Sretno sutra.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ljudi!!

1. jos nisam cuo da SLK nekog vrijedja
2. vikend je – kome se bas svadi nek ode malo van, popije jednu previse za hrabrost i nek se posvadi vani
(prepucavanje na forumu je za nekog drugog – ja nisam “forumas” )

Blago siromašnima duhom...

SLK!
Samo naprijed…

evo me!

Dečki, hvala na podršci, ali idemo stat na loptu.
Nisam u svađi sa bilo kime na forumu, i ne bih volio biti.

Znalo je biti malo iskrenja, ali smo uvijek opet našli zajednički jezik. [smiley11]

Idemo mi na posao i pravu temu.

Mislim da nam i danas predstoji težak dan, i da će biti borbe oko očuvanja razine 3.400.
Nakon produženog vikenda, već tamo u utorak bi trebalo biti mirnije i onda u srijedu možemo reći da smo otprilike stabilizirali cijenu.

Nadam se da će se stvari srediti i prije, ali ne treba se opustiti i prihvatiti ovu razinu 3.500 zdravo za gotovo. [smiley10]

No respect

Nisam čitao baš sve postove unatrag, vidim da je neko htio jeftino dokupit,

Po meni i sa ovom cijenom od 3500 još uvijek je jeftina

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close