Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Ne vjerujem da će baš tako daleko : )
ali nakon stabilizacije se vec lagano i krenulo gore. Sad sam i vise nego zadovoljan, nakon (moram priznati) malo veceg šoka danas na pocetku trgovanja. Na toliko maloj kolicini nisam ocekivao toliki pad..
Nemreš vjerovati kako ljudi sami sebi ruše cijenu, bolje im je sad izaći nego sačekati koji dan pa izaći s
10-20% večom cijenom. Kad bi se maknulo 50% ovih nestrpljivih naloga sa prodaje, pa da vidimo gdje će onda cijena poletiti.
Najviše su u startu rušili cijenu mali dioničari s 1-5 kom(pogledati transakcije i to se lijepo vidi).Dakle vjerojatnosu se uspaničili za to malo sirotinje i davali nizašto.Mislim da cijena nije ni trebala pasti ispod 3700kn.Pala je samo zbog paničara,a kasnije onih koji su ušli na puno nižim razinama.
SLK – hvala na savjetu prije neki dan.
Prodao jednu dionicu viška od dokap. 3.10. po 4.710 kn i kupio je danas 4.10. nazad po 3.339 KN. Ima sada žena neku lovu za shoping.
Cijena ULPL je od jučer porasla 7.14% (realno 4.7% – danas prosječna cijena)
03.10. – (4700*2+400)/3=3.266.
To je nadoknada za čekanje dokapa i upisa dionica.
Sutra očekujem ponovno testiranje razine 3.400.
SLK – hvala na savjetu prije neki dan.
Prodao jednu dionicu viška od dokap. 3.10. po 4.710 kn i kupio je danas 4.10. nazad po 3.339 KN. Ima sada žena neku lovu za shoping.
Nema na čemu.
evo da i ja bubnem pa kud puklo.
ak bi realna cijena bila 3800 onda bi uz 50% više dionica bila 33% manja? pa nek onda padne na 2533. no, evo za prijatelje 2800.
jel sutra nagradno izvlačenje? [smiley2]
evo, makar me SLK otfikario do sljedećeg tjedna, da rezimiram svoju procjenu.
ispala kriva. nema nagradne čokoladice.
no, čestitke imateljima, jer je se rijetko koja dionica može pohvaliti s tolikom zaradom u tako kratko vrijeme. [smiley11]
Iskreno nisam baš preatio ovu dionicu pa me zanima… Zašto je pala s 4700 na 3400 kuna u par dana, Pogledao sam na brzinu fin izvještaj i sve je u redu, Ako može neko kratko obješnjenje..
evo, makar me SLK otfikario do sljedećeg tjedna, da rezimiram svoju procjenu.
ispala kriva. nema nagradne čokoladice.
no, čestitke imateljima, jer je se rijetko koja dionica može pohvaliti s tolikom zaradom u tako kratko vrijeme. [smiley11]
Nisam ja tebe otfikario, ja sam samo rekao da ću navratiti do ATPL kad se stabilizira ULPL slijedeći tjedan. [smiley11]
Danas je zasigurno bio jedan od najstresnijih dana ove dionice u ovoj godini. Nije bilo jednostavno ni onima unutra, ni onima koji su to pratili izvana.
Mislim da sam ipak, ostao uglavnom fer i smiren prema svima.
Što se tiče zarade – da. Na ovoj dionici, otkad ja pratim, moglo se u zadnjih pet mjeseci zaraditi oko 90%.
molim upućene, Dali možda postoji minimalni broj dionica ispod kojeg ne možeš sudjelovati u dokapitalizaciji?
E sada me živo zanima hoće li ujutro ipak još malo dole…
molim upućene, Dali možda postoji minimalni broj dionica ispod kojeg ne možeš sudjelovati u dokapitalizaciji?
1