ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

MOJE JE MISLJENJE DA POCETKOM 2008 (sorry na Caps) cijena mora biti iznad tih 3800, a opet proroci nismo..
posto sam zaljubljen u ovog brodara (a vec smekam i neke druge koje jos nemam : (
nacekat cu se dok stvaaaarno izlaz ne bude isplativ

Blago siromašnima duhom...

Molim lijepo kolege? šta se dešava, ja bi nadokupio pa ne znam….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ovo je sad već pomalo previše. 3500 zadnja. Netko bi mogao polupati kupnju na kraju.

No respect

Možda i neće tako loše završiti danas?[smiley2]

you think your special you do, i can see it in your eyes

pa realna cijena koja je procjenjivana od strane brokera prije 2 mjeseca je bila 3700, zato mislim da nema smisla prodavati ispod te cijene!!! [smiley2]

Ali hej, došlo je novih 130000 dionica, a ništa se promijenilo nije, osim sitnih 50 milja kn. Znači raditi dokap svakih 3 mjeseca i postupno dizati mcap svaki put 50%. Pa tako se može Gazprom prestići po mcapu kroz pet godina

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mislim da možete biti zadovoljni , ja sam očekivao cijenu oko 3 400 poslije dokapit.
U stvari mi je sada i žao što sam izašao neki dan.
Čestitke.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Znači kupio si 10 dionica po 3300 prije 2 mjeseca, dokapom si dobio još 4 po 400 kn i sve ukupno ćeš prodati 14 dionica po 4000 kn. Tako nešto se ne viđa ni u romanima SF-a, ali eto kod nas prolazi. Sljedeći dokap bi mogao biti po nominali, ali u omjeru 1:2, tako da se za svaku dionicu dobiju 2 nove po nominali. Da vidiš onda mcapa!

Hell is Empty and all the Devils are Here

DA nisu fora, vidiš kako su ovi u Ingri pošteni, oni rade za dobrobiti firme, a ne za dobrobit velikih dioničara.
Ali sve je to OK po meni, negdje poštenja malo više, negdje malo manje.
ALi svijet je danas sve samo ne pošten.
Šta je tu je.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da možete biti zadovoljni , ja sam očekivao cijenu oko 3 400 poslije dokapit.
U stvari mi je sada i žao što sam izašao neki dan.
Čestitke.[smiley2]

Di si onda išao van na 4.400, ako si mislio da će biti 3.400 po dokapu?

Mislim da je realna cijena sada između 3.300 – 3.400.

No respect

plavi: ” Mislim da možete biti zadovoljni , ja sam očekivao cijenu oko 3 400 poslije dokapit. U stvari mi je sada i žao što sam izašao neki dan. Čestitke.[smiley2] ” Di si onda išao van na 4.400, ako si mislio da će biti 3.400 po dokapu? Mislim da je realna cijena sada između 3.300 – 3.400.

Trebala mi lova…ne za dionice..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DA nisu fora, vidiš kako su ovi u Ingri pošteni, oni rade za dobrobiti firme, a ne za dobrobit velikih dioničara.
Ali sve je to OK po meni, negdje poštenja malo više, negdje malo manje.
ALi svijet je danas sve samo ne pošten.
Šta je tu je.

Nemoj me vući za jezik. [smiley1]

No respect

Moglo bi ovo za koji tjedan na 4.500 – 5.000 [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close