ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma kakva obrana. samo dajete nekom mogućnost da se skuplje iskrca preko vas. cijena će se ustabiliti na svojoj fer vrijednosti – obranit će je onaj koji je kupovao milijune.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

4600 prije dokapa = 3200 poslje dokapa
4400 prije dokapa = 3066 poslje dokapa

4000 prije dokapa = 2800 poslje dokapa

ma kakva obrana. samo dajete nekom mogućnost da se skuplje iskrca preko vas. cijena će se ustabiliti na svojoj fer vrijednosti – obranit će je onaj koji je kupovao milijune.

Da. Tako je. Ja ću svejedno čekati na ispod 3.100. Hvala na savjetu. [smiley11]

BTW, cijena od 4700 jučer danas je 3.266. Sve iznad toga je rast. Trenutno smo u plusu.

No respect

Jel može netko stavit K/P sa transakcijama, rignul mi je mostić…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

BTW, cijena od 4700 jučer danas je 3.266. Sve iznad toga je rast. Trenutno smo u plusu.

da sam ja dioničar od prije, rast od 3.200 pa do sada (3.300) plus dokap bih računao kao nekih 45% rasta, zar ne?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

SLK: ” BTW, cijena od 4700 jučer danas je 3.266. Sve iznad toga je rast. Trenutno smo u plusu.” da sam ja dioničar od prije, rast od 3.200 pa do sada (3.300) plus dokap bih računao kao nekih 45% rasta, zar ne? …

da moja matematika i excel govore da je to tako … [smiley2][smiley2]

SLK:

BTW, cijena od 4700 jučer danas je 3.266. Sve iznad toga je rast. Trenutno smo u plusu.”
da sam ja dioničar od prije, rast od 3.200 pa do sada (3.300) plus dokap bih računao kao nekih 45% rasta, zar ne?

Ok Tuna, nemam se vremena pozabavit sa ATPL, ali vidimo se slijedeći tjedan. [smiley11]

No respect

Ako je vjerovat grafu kroz mjesec i pol smo ponovo na oko 3800-3900kn. Bar je tako odprilike bilo prošlu dokapitalizaciju u postocima.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Vis ti dokapa, a? Sa 50 milja kn dignes trzisnu kapitalizaciju firme za 415 milj kn. Koji je to ROI?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

I nevjerojatno da smo došli na istu cijenu kao ATPL[smiley10]

you think your special you do, i can see it in your eyes

Upravo dokupio na 3400.
Ne vidim da će ići nešto ispod toga.
Sada sam se lijepo uvaljao u ULPL.
Ne vjerujem čak ni da ćemo čekati dugo do razina šta ih je kolega Lula spominjao.
Brodari napreduju…tako i ATPL.

evo me!

pa realna cijena koja je procjenjivana od strane brokera prije 2 mjeseca je bila 3700, zato mislim da nema smisla prodavati ispod te cijene!!! [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

New Report

Close