Vise manje se zna da ce PSN proci. Dugo traje, i korona je tome pogodovali, ali mislim da bi se uskoro trebalo privesti kraju.
I koja su očekivanja malih dioničara od PSN
Da cijena dionice odleti na 200 kn 😁
Da cijena dionice odleti na 200 kn
Poštovani kolega,
s obzirom na vaš staž na burzi ipak sam očekivao malo više. Imajući u vidu da je PSN proces koji u velikoj većini slučajeva firmama bez “perspektive” i izlaza nudi tkz. ruku spasa ili priliku za novi početak ali u stvarnosti ne obećava mnogo.
Omogućava tek puko preživljavanje koje na kraju nažalost završi stečajem. Ideja samog procesa PSN je čak i “plemenita” odnosno snižavanjem zaduženosti ostavit subjekt na tržistu ali bez kapitalnog jačanja to se je pokazalo u vecini Hrv slučajeva potpuno promašeno i besmisleno.
Kolega i Vi ste dugo ovdje pa bi osim “ozbiljnih” burzovnih komentara mogli prepoznati i pošalicu 👍
Imam ulpla nešto
Kolega i Vi ste dugo ovdje pa bi osim “ozbiljnih” burzovnih komentara mogli prepoznati i pošalicu 👍
Imam ulpla nešto
Kakva pošalica, proučite plan restrukturiranja
dečki malo ste nervozni … da je stanje loše znamo već godinama
ovdje je glavno pitanje dali se može nešto zaraditi u budućnosti ili ne
pod tim mislim na sadašnju cijenu od 20-tak kuna po dionici
ovdje sam mrklo zaradio u par navrata ali bogami i popušio maestralno tako da imam još nešto “sape” za popušiti 🙂
Mislim kako je plan realan te će biti prihvaćen! :)) Zanima me VAŠE mišljenje o eventualnom pretvaranju duga u vlasničku strukturu, također i o hipotekama na zemljištima vlasnika….nije loše ha?!? Stvara određeno povjerenje i nadu u rast cijena dionica…
Dioničar sam koji je tu u minusu, tako da mi ne predstoji nego čekati idućih 5 godina i vidjeti razvoj situacije.
Mislim kako je plan realan te će biti prihvaćen! :)) Zanima me VAŠE mišljenje o eventualnom pretvaranju duga u vlasničku strukturu, također i o hipotekama na zemljištima vlasnika….nije loše ha?!? Stvara određeno povjerenje i nadu u rast cijena dionica…
Dioničar sam koji je tu u minusu, tako da mi ne predstoji nego čekati idućih 5 godina i vidjeti razvoj situacije.
Kolega, ajmo provat redom, tek toliko da rasprava ne zamre.😁
Plan će bit prihvaćen svakako jer u protivnom svi gube a, koliko je realan pokazat će vrijeme!
Dug je puno veci od imovine pa u stečaju svi gube odnosno ne mogu se namirit ni priblizno, a ovako kroz PSN možda uz Bozju pomoć i eksploziju cijena vozarina.😂😁 Nada zadnja umire!
Mislim da je to odgovor i o pretvaranju duga u vlasnicku strukturu, jer samo državi odnosno ministarstvu i hbor-u dužni su cca 56 mil eura, a vrijednost firme na burzi je ….😣🤨😫
Firmu bi na neki način spasilo ojačalo jedino dotok friskog kapitala ali kako….lude vozarine ili dokap ?
Novi dokap ja nisam vjerovao, ni na moju sreću sudjelovao niti u onom zadnjem od prije dvije godine, kad je ekipa iz ULPL besramno izvarala ulagače a ponajviše male dioničare, za to nitko ne odgovara ni danas!?
Ne znam, iskreno dal ste vi spreman sudjelovat u nekom novom dokapu sa svojom lovom? Mislim da je malo takvih.🤔🤨
Lp
p.s. dioničar u minusu 😂😁😀🏄♂️