Ja sam uspjo skupiti samo cca 500kom. Nemoguce ista kupiti..ko da je presusilo…dosuse skrt sam pa ne udaram po asku.
Ovdje kad se rijesi predstecajna, a pri samom je kraju, dionica ide do 40. Do 40 je i rupa, tek iza se nesto moze skupiti.
Kad se riješi a do tad ko živ ko mrtav!
Glavni problem ove dionice je “prljava” uprava, navodno “bivša”!
Ne transparentnost i sustavno uništavanje za interes valjda uskog kruga oko bivšeg direktora i kontinuirani pad od 2008.
Sve stariji brodovi, trenutno samo 4 u vlasništvu i bez plana za budućnost o povećanju flote, a negdje je i zapisana izjava novog direktora da će se fokusirat u budućnosti više na managment nego vlasništvo.
Nažalost mene ovo sve više podsjeća na Lošinjsku plovidbu.
Ma nije nelikvidnost problem vec skrtost prodavaca. Ovi malo veci nek krenu vaditi naloge vece i nize i nize pa cete vidjet likvidnost. Po meni najbolje pustiti pad do 10kn pa pokupiti od tih velikih strasljivaca sve. Pa isto rade i na Lkri..a ista ce jos dolje jer TA ne grijesi i kaze 16 kn crveno.
Ulpl bi poceo jace krcati na 10kn pa eto molim ove jace igrace da krenu s rasprodajom kao na Ddjh.
Koje sve kategorije brodova ima Ulpl i koliko?
Flotu brodova u vlasništvu na kraju izvještajnog perioda sačinjavaju 2 MR tankera i 2 Supramaxa, prosječne starosti 8,75 godina
Ovdje kad se rijesi predstecajna … dionica ide do 40.
A možda i ne?
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/RGcnaU06agwJYgFBJLQx3w==.pdf
Procitaj bolje. Podignuta optužnica prema drustvu(koja nije nikad dobila), a tereti se bivsi clan uprave. To samo ima u nas.
file:///C:/Users/krunoslav.skelac/Desktop/Presuda%20-%20odbijena%20%C5%BEalba%20-%20potvr%C4%91ena%20presuda%201.%20st..pdf
Plovimo dalje…..