Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
_Mrzljak_: ” daj reci valentino kako si ti odmoderiran sa ravno 10 dana sudjelovanja na forumu ?? vjerojatno u priču o dokapu ulazi i to da je to dobar signal za dioničare jer uprava dobija novi kapital za nove investicije… npr. brodove i dr. što na kraju treba povećati dobit .. pa otuda i porast u odnosu na početnu cijenu .. ” Ma da, 50 mil kn kosta godisnje 2.5 – 3 mil kn. To je neto efekt. A dodao si 50% dionica za to. Hm… …
slažem se s tobom 100% .. ako sutra bude cijena 3200 kn to je 33% viša cijena nego 3200 kn prije mjesec dana ..
nisam siguran da porast poslovanja to prati … po FI-jevima i nema porasta poslovanja ..
inače glavnina trgovanja, volumena je bila na razini od 4000 kn .. + euforija zadnja 2 dana
sa tom cijenom (4000 kn) sutra bi bila realna cijena od 2800-3000 kn
toliko od mene na ovoj temi .. ponovio sam se više puta , pa da ne postanem dosadan …
hehe, samo vas pratim… [smiley2]…
nego kolega SLK jesi ti izašao iz ULPL ili nisi ..
plavi je izašao na 4400 , a on jako dobro računa (skoro kao ja [smiley2][smiley1] ) i vjerujem da procijenio da je to više nego dobra cijena po dionici ..
Ako se i uzme efekt rasta tržišta , tj. činjenica da bi vjerojatno ULPL i bez dokapa vjerojatno dosegnula 3800,
realno bi bilo da padne do negdje oko 3000-3200
evo da i ja bubnem pa kud puklo.
ak bi realna cijena bila 3800 onda bi uz 50% više dionica bila 33% manja? pa nek onda padne na 2533. no, evo za prijatelje 2800.
jel sutra nagradno izvlačenje? [smiley2]
plavi je izašao na 4400 , a on jako dobro računa (skoro kao ja [smiley2][smiley1] ) i vjerujem da procijenio da je to više nego dobra cijena po dionici ..
Ne ulazim u tuđe poslove. Moja procjena je drugačija. [smiley2]
…
Ne ulazim u tuđe poslove. Moja procjena je drugačija. [smiley2]
Da, na burzi ipak radi neka druga matematika. Zivi bili pa vidjeli. Mozda prijasni resistance na 3.500 postane support. Al ako bude cijena 4k, nesto definitivno ne stima. oo
Da, na burzi ipak radi neka druga matematika. Zivi bili pa vidjeli. Mozda prijasni resistance na 3.500 postane support. Al ako bude cijena 4k, nesto definitivno ne stima. oo
Za 4.000 se apsolutno slažem. 3300 je ok, 3500 jako lijepo.