Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
@Vergilije, kako vidim, red bi bio da to prvo objasne ovdje nama na Forumu, ha, ha!
A cijena po kojoj je brod prodan na tržištu, je upravo to – tržišna.
Dobro je ovo, moglo je bit i puno gore.
Koliko je zamrla kupnja/prodaja na ULPL da ima samo 10 kupovnih naloga i 17 prodajnih ??
ne sjećam se da sam negdje vidio da na kupnji i prodaji nema zajedno 30tak naloga !!! …
Koliko je zamrla kupnja/prodaja na ULPL da ima samo 10 kupovnih naloga i 17 prodajnih ??
Ne sjećam se da sam vidio da na kupnji i prodaji nema zajedno 30tak naloga !!! …
Ali i na nekim drugim pozicijama, isto kupnja/prodaja zajedno nema po 10tak naloga, ATGR, KODT, ADRS, PBZ…. znači tržište kompletno zamrlo, mrtvo, nemožeš ni kupiti ni prodati neku količinu a da ne razvališ cijenu gore/dolje
Ja više ništ ne kužim.
Jel Uprava na slobodi.
Toliko ima ulaz/izlaz u zatvor da mi se pomiješalo.
Bu to ipak malo počelo rasti?
Ne stignu svugdje ovi iz vlade rješavati probleme koje su stvorili …. sad moraju objasniti sve te kuće, zemljišta od svojih sposobnih ministara.. vidiš da se i oni svi spremaju vani otići, pa će kao vanjski investitori investirati
We are experts in guaranteeing registered documents such as EU/US drivers license,passport,visa,citizenship, resident permit,ID Card worldwide.We offer genuine documents for the following countries; Germany,Australia, Belgium, Thailand, Finland, France,China,Great Britain, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Great Britain, United States and some others.
We offer you one of the best services in the world. Most customers have experienced our true and outstanding service.
visit us at https://www.genuinedocuments72hrs.com
Ja više ništ ne kužim.
Jel Uprava na slobodi.
Toliko ima ulaz/izlaz u zatvor da mi se pomiješalo.
Bu to ipak malo počelo rasti?
Ovo je bio odbijanac..sad ce opet prema 30kn i niže
@Vergilije, kako vidim, red bi bio da to prvo objasne ovdje nama na Forumu, ha, ha!
A cijena po kojoj je brod prodan na tržištu, je upravo to – tržišna.
Dobro je ovo, moglo je bit i puno gore.
Zadnje priopćenje je korektno i nadam se da će nastaviti u dobrom smjeru.
Bez obzira na sarkazam u tvom postu, naravno da kupoprodajni ugovor sadrži povjerljive informacije. Ali mogli su napisati da je “proveden postupak prodaje u razdoblju xx-xx 2019, na koji je pristigla jedna, dvije, tri ponude i odabrana cjenovna najbolja, koja je u skladu sa trenutnim tržišnim stanjem realizirana kao ključan korak u daljnjem financijskom restrukturiranju.” I ništa ne bi ugovorno prekršili, a sve bi bitno rekli…
Ovdje uglavnom pišu dioničari i čitaju investitori od kojih će sutra opet tražiti novce za dokapitalizaciju (ili za kupnju novih brodova ili za spašavanje). Ako drastično ne unaprijede kvalitetu i standarde komunikacije prema van, nisam siguran da će sljedeći put deset produživanja rokova pomoći uz postojeću auru netransparentnosti.
Svakim dobrim rezultatom se trebaju maksimalno pohvaliti. Slično kao što NB upravo radi dok vadi VART iz provalije…