ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kada se odblokira (ako) ista takva obavijest će se pojaviti na službenim stranicama ZSE,
a zašto ne bi bilo moguće da je još u blokadi, dok je protočan svi se s njim služe, kada je blokiran svi se samo izmaknu, zadnji dokap su izvršili na veliku štetu dioničara, ne znam što se može očekivati od takve tvrtke, obmane, laži , prevare, ma idealan kandidat za ulaz

Što se tiče zadnjeg dokapa, mislim da je bila bedastoča.
Ali možeš li, molim te, objasniti što misliš pod "šteta" dioničarima?
Ja sam dioničar i ne vidim kakva mi je šteta nanesena?
[/quote]

dokap je bio po 100 (ili 120 kn?), a cijena danas je 34 kn .stvarno nema nikakve štete jer broj dionica je ostao isti, a cijena dionice je volatilna i tko bi gledao na takve sitnice kad je broj dionica ostao isti

kada se odblokira (ako) ista takva obavijest će se pojaviti na službenim stranicama ZSE,
a zašto ne bi bilo moguće da je još u blokadi, dok je protočan svi se s njim služe, kada je blokiran svi se samo izmaknu, zadnji dokap su izvršili na veliku štetu dioničara, ne znam što se može očekivati od takve tvrtke, obmane, laži , prevare, ma idealan kandidat za ulaz

Što se tiče zadnjeg dokapa, mislim da je bila bedastoča.
Ali možeš li, molim te, objasniti što misliš pod "šteta" dioničarima?
Ja sam dioničar i ne vidim kakva mi je šteta nanesena?
[/quote]

dokap je bio po 100 (ili 120 kn?), a cijena danas je 34 kn .stvarno nema nikakve štete jer broj dionica je ostao isti, a cijena dionice je volatilna i tko bi gledao na takve sitnice kad je broj dionica ostao isti
[/quote]

Neko je nekog prisilio da kupi dionice po 120kn? kad je bio poziv na upis dionica u dokapu cijena na burzi je bila 100kn (ili i više, neka svatko sebi provjeri)
A po koliko si ti kupio svoje dionice?
Tko je tebi nanio štetu jer je cijena pala, to znamo – MINFIN sa nezakonitom blokadom?
Je li sad jasno na što mislim kad kažem da treba tužiti MINFIN?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

pa nije MINFIN upravljalo loše firmom nego uprava! i nisu ćelnici minfin završili u pržunu nego pojedini članovi uprave!

pa nije MINFIN upravljalo loše firmom nego uprava! i nisu ćelnici minfin završili u pržunu nego pojedini članovi uprave!

Tko kaže da je loše upravljano firmom??????
O čemu pričate?
Zbog čega je ULPL u blokadi, zbog uprave ili MINFIN?
Zbog čega je direktor ULPL (bivši, i samo on, ostali “pojedini članovi uprave” su iz ULJN!!) u “pržunu”?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

O čemu pričate?
Zbog čega je direktor ULPL (bivši, i samo on, ostali "pojedini članovi uprave" su iz ULJN!!) u "pržunu"?

u blokadi je zbog dugovanja…nek ospore dugovanje i račun će im biti deblokiran….zašto još nisu osporili ako je to tako kako tvrde iz uprave?

Tu je previse zapleteno da bi ovako pausalno pisali… ali neznam jel jos koju firmu porezna blokirala radi dugovanja druge firme kojoj je “navodno” treci duzan.

To je apsurdna situacija, jer tko je jaci taj tlaci. Ovako bi trebalo blokirati i sve firme koje ne isplate place svojim djelatnicima, pa su oni zapeli u ovrhe… puno vise bi pomogli u raspetljavanju blokada.

Ovdje je uprava ulpl jedino kriva ili glu..pa sta je uzela brodove koje su platili duplo skuplje nasim brodogradilistima umjesto da su uzeli u kini

O čemu pričate?
Zbog čega je direktor ULPL (bivši, i samo on, ostali "pojedini članovi uprave" su iz ULJN!!) u "pržunu"?
[/quote]

da je blokada samo nečiji hir, već bi ih deblokirali a ovako sve su opcije otvorene pa i ona najgora (stečaj)

@bug0
potpisujem, to je suština!

@tovarish
˛
@ marcipan
pa odblokirani su već jednom po odluci suda za istu stvar!
pročitajte još jednom post kolege bug0-a

čim blokada traje 10 dana znači da je ne mogu skinuti tj. nemaju je čime isplatiti.to ne bude dobro završilo

Ovdje imamo slučaj da banke reprogramiraju kredite ULPL i firmi daju da dođe do zraka, a država je vrlo dubioznim blokadama gura u stečaj. Čak i da taj porezni dug zaista postoji, Poreznoj upravi bi također bilo u interesu da se napravi nekakav dugoročni program otplate jer je jasno da ULPL to sada ne može financirati.

Međutim, očigledno je da se ovdje ide džonom – iz nesposobnosti, obijesti ili čiste nebrige, nema neke razlike. Možemo zlurado komentirati da Uprava ULPL nije bolje ni zaslužila, ali s ovakvim pravosuđem, birokracijom i samovoljom prema privatnom vlasništvu, samo je pitanje vremena kad će i druge tvrtke na ZSE doći na red za šutiranje.

Ovdje imamo slučaj da banke reprogramiraju kredite ULPL i firmi daju da dođe do zraka, a država je vrlo dubioznim blokadama gura u stečaj. Čak i da taj porezni dug zaista postoji, Poreznoj upravi bi također bilo u interesu da se napravi nekakav dugoročni program otplate jer je jasno da ULPL to sada ne može financirati.

Međutim, očigledno je da se ovdje ide džonom – iz nesposobnosti, obijesti ili čiste nebrige, nema neke razlike. Možemo zlurado komentirati da Uprava ULPL nije bolje ni zaslužila, ali s ovakvim pravosuđem, birokracijom i samovoljom prema privatnom vlasništvu, samo je pitanje vremena kad će i druge tvrtke na ZSE doći na red za šutiranje.

Isto potpisujem.
I zato treba tužiti MINFIN!

još od vremena Linića…na neke se ide džonom…a nekima se oprašta…
ja sam nek se ide džonom na sve koji su to zaslužili…ima ih podosta na ZSE…možda će se onda jednoga dana ZSE moći nazivati burzom…i možda će privući ponovno ozbiljniji kapital…jer ovo je neozbiljno…i neodgovorno…prema građanima RH i prema svim poreznim obveznicima…

New Report

Close