ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nego jel ima jos negdje slucaj da je porezna zbog duga jedne firme blokirala drugu koja “ NAVODNO ” duguje toj prvoj? Po toj njihovoj logici, mi se pari da bi pola firmi i građana moglo biti blokirano :))))

koji je ovo apsurdistan, toga nema mislim nigdje, kao ni tolika kolicina povlastenih mirovina u odnosu na ukupan broj umirovljenika ili broj radnika … ja neznam tko vise i ima volje raditi kad velika vecina povlastenih nezasluzenih mirovina prima veci iznos od vecine ekipe koja radi.. pogotovo u realnom sektoru. Ali buduci da ih je toliko puno, to jednostavno nema mogucnosti izmjenjati do totalnog sloma, jer su u vecini

Samo ću podsjetiti cjenjene forumaše na svoje postove nakon prve blokade gdje kažem da bi dioničari trebali tužiti MinFIn i FINA-u za štetu.
Ovdje ponavljam 2 posta sa 770 strane:

Kod nas je dominantno razmišljanje da je država zakon. A zapravo bi trebalo biti suprotno. Država i njene institucije trebale bi biti prvi u poštivanju zakona a ne izazivači pravnog kaosa. Ministrica i njena vozačka je kikiriki za ovo. I to je odgovor zašto nitko ne ulaže u Hrvatsku.
A najgore što je sve napravljeno u izuzetno osjetljivom trenutku za plovidbu jer potez ministarstva može pokrenuti domino efekt i stvarno povući druge vjerovnike da naprave isto, čemu se neki forumaši iz svojih interesa nadaju.
Osim toga i samo ministarstvo ima velika jamstva prema ulpl tako da bi i njima trebalo biti u interesu njihovo normalno poslovanje. A to je samo još dodatna besmislica u svemu. Osim ako iza svega ne stoje nečiji skriveni motivi.

@ Mannu
Potpisujem!
Kratko i jasno – besmislica na kvadrat!
Zato treba tužiti!
Pa da netko plati jer mi je srušio cijenu za 30kuna po dionici! (razlika između 3-mjesečnog prosjeka prije blokade i današnje cijene)
Siguran sam da bi u americi već prštale tužbe!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Uprava je rekla da će sve učiniti da se što prije odblokira račun, koliko im se može vjerovati, jer im je glavni upravnik malo ćorkiran, a to sigurno nije dobro ni za tvrtku ni dionicu, na žalost pokazuje se da sve veći broj naših velikih sustava nisu vodili kompetentni ljudi koji znaju, nego su se previše oslanjali na politiku, kada ta ljubav pukne, događa se Peruškanje dioničara

mislim da se ovdje sad može birati samo između stečaja i PSN….no bude li se to oteglo, PSN mogla bi otpasti kao opcija…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ovo je čisto da pokažu kinezima i ostalim investitorima u RH šta ih čeka 🙂 i onda gledaju zašto nema investicija?

Pa tko normalan bi uložio bilo koji euro u državi gdje nezaš tko pije, a tko plaća. Gdje ministri rade kuće preko firmi kojima su davali poslove,, šta je fizički vidljivo.. šta mislite koliko $$$ imaju u raznim dionicama vani, preko raznih računa na broj …. pa to je grabio tko je koliko mogao zahvatiti.

Šteta da su ovako mali prometi ovdje kad je TK niti 3 mil $

tu ide sve ko po špagi…a bilo je forumaša koji su upozoravali na ovo…još dok je cijena bila debelo preko 100 kn…
ali onda takvi žele kupit jeftinije itd itd…
a kad dođe do ovoga do čega je došlo…onda treba sve tužit….

@perica222
Ne miješaju oni ULPL i ULJN nego pitaju o ovome:
https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/QrDiiGvVb1x8gKi6bEgdhw==.pdf

Ignore: KressoM, delux

Agrokoru 25g nisu sjeli na račun zbog vlastitog poreznog duga a ovdje to rade zbog tuđeg poreznog duga. A nemaju nikakvo zakonsko uporište u tome nego pokušavaju progurati presedan koji će jednom možda postati pravilo. A oni kojima je porezni dug opraštan posebna su priča, Agrokor je i tu vodeći. Očita je podjela na naše i njihove i to je u ovom slučaju jedini kriterij.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

tu ide sve ko po špagi…a bilo je forumaša koji su upozoravali na ovo…još dok je cijena bila debelo preko 100 kn…
ali onda takvi žele kupit jeftinije itd itd…
a kad dođe do ovoga do čega je došlo…onda treba sve tužit….

Možeš li, molim te, definirati “OVO” iz tvog posta.
Tko je upozoravao na OVO? Molim te link.
Nekako mi se čini da podržavaš OVO?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Prošli put je to izgledalo ovako.

Općinski sud u Puli-Pola prvotno je dana 08. ožujka 2019. godine donio odluku o odgodi
izdavanja naloga bankama za prijenos zaplijenjenih sredstava Društva da bi potom dana
13. ožujka 2019. godine, pljenidbu i prijenos novčanih sredstava Društva pokušanu od strane
Ministarstva financija, Porezne uprave, proglasio nedopuštenima. Temeljem takve odluke
suda račun Društva deblokiran je dana 14. ožujka 2019. godine s obzirom da ostalih razloga
za blokadu računa Društva nije bilo. Zbog kratkog razdoblja blokade računa i promptnih
poduzetih pravnih aktivnosti s kojima je Društvo upoznalo sve svoje vjerovnike, blokada
računa nije imala značajan utjecaj na poslovanje Društva. Naime, svi postojeći ugovorni
odnosi kako s kreditorima tako i poslovnim partnerima održani su i dalje na snazi dok je
tekuće troškove iz poslovanja Društva bilo moguće uredno podmiriti i nakon deblokade
računa s obzirom da je ukupni iznos zaplijenjenih sredstava bio neznatan u usporedbi s
mjesečnim prihodima Društva.

Zar mislite da će ovaj put biti drugačije?

@jasko—-prošli puta su se dosta brzo izvukli tj deblokirali . ministarstvo financija se sad sigurno puno bolje pripremilo pa sumnjam da će blokada ovaj puta biti tako brzo maknuta a to onda povlači teške reperkusije na poslovanje firme

Možeš li, molim te, definirati "OVO" iz tvog posta.
Tko je upozoravao na OVO? Molim te link.
Nekako mi se čini da podržavaš OVO?

aj ti tužakaj Ministarstvo i Poreznu…a štiti upravu koja je godinama stvari gurala pod tepih i nije poslovala transparentno….
OVO podržavam…i trebaju u stečaj čim prije i ULJN i ULPL skupa s njim…ne podržavam kriminal i netransparentno poslovanje…ne podržavam stečajuše i kriminalce, kao ni nikog na ovom forumu koji stečajuše diže u nebesa…a za sve su na kraju krivi država, ministarstva, porezne…itd…dsamo ne oni koji su tvrtku vodili…a sami ste krivi što ste ovdje ulagali…

New Report

Close