ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,70
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@babaluji
To su 2 najveća dioničara ULPL!? Kako to može biti dobro za firmu??

Ignore: KressoM, delux

N1 je objavio da je priveden direktor Pavletić i Darko Šorc.

e da…nedavno se ovdje komentiralo da će im država vratiti na drugi način ono s (de)blokadom računa
[/quote]

Jedino kod svih ovih uhicenja fale oni iz politike, bivsih vlada i ministara… jer budimo realni, ovi koliko god su inteligentni, nisu mogli toliko milijardi gubitka napraviti bez blagoslova iz politickih krugova…. ali ce se nadam se raspetljati gdje je sve curilo… od koperanata.. pa do toga zasto je recimo ulpl radila brodove ovdje po dosta skupljim cijenama, a ne u kini? Nadam se samo da ce ovih 12… povuci i politicare da se to malo razbistri

Jbga, ja sam mislio da je ulaz 70-90 bio dobar… i sreca da sam povukao naloge poslje, pa me nije vise poklopilo… sad cekamo da se to sve malo razbistri… koliko god imas vremena da cekas rasplet, nekad treba znati stati na loptu… iako je sadasnja TK cca 3,5 mil $ 🙂

Previše je ovdje mutna voda. Trebala bi HANFA bolje reagirati. Na ovakve vijesti o privođenju člana Nadzornog odbora i predsjednika uprave tj direktora, treba odmah zaustaviti trgovanje dionicom a ovu svinjariju od priopćenja uprave da im nisu poznate nikakve okolnosti koje bi utjecale na cijenu dionice – najstrožije sankcionirati.

Brajković je bio direktor škvera Uljanik do 2013.
A 2010.su Uljanik Plovidba i Uljanik Ugovorili gradnju 4 broda.
Istovremeno je bio veći dionicar ULPL.

ali tko će upravljati firmom ako su čelni ljudi u zatvoru?….a pitanje je tko može izglasati novu upravu kad su oni ujedno i najveći dioničari?!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Koje smo mi ludo tržište. ULPL šalje priopćenje kako ne postoje nove činjenice koje bi mogle utjecati na cijenu dionice, u potpisu Direktor koji je u PP na ispitivanju. Koje bi to trebale biti onda činjenice ako nisu ove da je rukovodstvo osumnjičeno za malverzacije??

Nije mi baš jasno ovo. Po istim cijenama i istom modelu u istim brodogradilištima gradili su još i Tankerska i Jadroplov. Osim toga model je osmišljen u vladinoj kuhinji. Kako su mogli oštetiti proračun i brodogradilište preko milijardu kuna? Pa to je 150m usd ili danas pet novih brodova. Jedino ako je neki financijski “stručnjak” cijene novogradnji u vrijeme narudžbi procjenjivao današnjim cjenikom što nema veze sa zdravom pameti. Sve miriše na politički proces ali onaj kontrolirani politički proces što je naša specijalnost prenesena još iz bivše partijske države. Velika predstava za javnost koja prvenstveno ima za cilj javnosti reći da će Uljanik u stečaj dok će dioničari Uljanik plovidbe sigurno pretrpit veliku štetu.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

mannu, slazem se. gadljivo i vec videno – agrokor2 – sudenje nakon 2 god nije na vidiku

ovo je predstava za pjuk, je li puk jos uvijek toliko lakovjeran, mislim da nije

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nitko osim Uljanik plovidbe nije gradio u Uljaniku, od naših brodara.

Opet će neki ostati bez dionica na temelju nekakvih natpisa.
Pa obavijestili su da nema nikakvih novih vijesti.

Opet će neki ostati bez dionica na temelju nekakvih natpisa.
Pa obavijestili su da nema nikakvih novih vijesti.

osim da su im 3 najveća suvlasnika uhićena 👀

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ma jesam vam napisao da će ovoga ufatiti poslije ručka, znam ja, moji su davno bili Uskoci
http://zse.hr/default.aspx?id=91324

New Report

Close