Uvidom u javne podatke Jedinstvenog registra računa Financijske agencije u kategoriji statusa
računa Društva, utvrđeno je da na dan 14. ožujka 2019. godine isti nije blokiran.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/lx7JKkiwX0gVsnVVJy5dTQ==.pdf
Poštovani,
izvršena je provjera koju ste tražili. Računi poslovnog subjekta ULJANIK PLOVIDBA d. d. na dan 2019.03.14 u 12:08h – nisu u blokadi
Lijep pozdrav,
Poslovna.hr tim
Zamolo bi sada upravu da mi objasne zašto nisu narod obavijestili kako im je račun u blokadi, te još jednom ovim putem tražim upućene osobe koje bi mi mogle pomoći u izradi tužbe ili zajedničke tužbe protiv Uprave i tvrtke ULPL za naknadu štete zbog neobjavljivanja podataka koje su morali objaviti. Hoće li protiv njih neto uopće podnijeti tužbu?!?! Imam još dionica ali sam većinu rasprodao i naravno imam ogroman gubitak.
Zamolo bi sada upravu da mi objasne zašto nisu narod obavijestili kako im je račun u blokadi, te još jednom ovim putem tražim upućene osobe koje bi mi mogle pomoći u izradi tužbe ili zajedničke tužbe protiv Uprave i tvrtke ULPL za naknadu štete zbog neobjavljivanja podataka koje su morali objaviti. Hoće li protiv njih neto uopće podnijeti tužbu?!?! Imam još dionica ali sam većinu rasprodao i naravno imam ogroman gubitak.
savjet za tužbe traži od odvjetnika, a ne na forumu jer besplatni forumski savjeti su uvijek na kraju najskuplji
svto ozbijan n da bilo ava tuzba je neozbiljna – zto njbolje zaboravi stvar
zato transarentne ompanije tipa adris ili atgr sutu gdje jesu, a netransarentne tipa uljanik ili dukat tu gdje jesu
pevec da ne spominjem, to je tek balkanluk svoje vrste
kako je isti dan objavio da je delokirano, ali je 10 dana šutio da je blokirano
https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/lx7JKkiwX0gVsnVVJy5dTQ==.pdf
Poštovani,
Pozivom na Vaš današnji dopis, 14. ožujka 2019. godine vezan uz promjenu cijene dionica ULJANIK PLOVIDBE d.d. oznake ULPL-R-A u nastavku dajemo sljedeće očitovanje:
Uvidom u javne podatke Jedinstvenog registra računa Financijske agencije u kategoriji statusa računa društva ULJANIK PLOVIDBA d.d. (dalje u tekstu: Društvo), utvrđeno je da u 11:44 dana 14. ožujka 2019. godine isti nije blokiran. Predmetnu činjenicu Društvo je promptno po stečenom saznanju objavilo investicijskoj javnosti. U konkretnom slučaju radi se o deblokadi računa po donesenoj odluci Općinskog suda u Puli od dana 13. ožujka 2019. godine o proglašenju nedopuštenim pljenidbe i prijenosa novčanih sredstava Društva kao dužnika 3. MAJ Brodogradilišta d.d. po nedospjelima obvezama, a koja pljenidba i prijenos su pokušani od strane Ministarstva financija, Porezne uprave u svrhu naplate potraživanja koje Ministarstvo financija, Porezna uprava ima prema 3. MAJ Brodogradilištu d.d. kao dužniku poreznih i drugih javnih davanja. O donošenju predmetne odluke Općinskog suda u Puli Društvo je također izvijestilo investicijsku javnost odmah po zaprimanju otpravka rješenja.
Društvu kao izdavatelju nisu poznate ostale okolnosti ili materijalne činjenice koje utječu ili bi mogle direktno utjecati na cijenu dionica Društva, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.
Uvidom u javne podatke Jedinstvenog registra računa Financijske agencije u kategoriji statusa
računa Društva, utvrđeno je da na dan 14. ožujka 2019. godine isti nije blokiran.
Hahhahaha izgleda citaju forum, sad su odmah promptno obavjestili burzu, a kad su ih blokirali onda kao zaboravili… sad da vidimo hanfa ili tko te stvari nadziru, kolika je kazna odgovornom za taj propust… ili vrijedi pojeo vuk magare
Čekaj, ti bi tužio upravu zato što ih je Porezna NEZAKONITO blokirala?
A ne bi TUŽIO Poreznu zato što su NEZAKONITO blokirali Tvoju firmu?
Ponavljam, TVOJU, ti si vlasnik!
Hahhahaha izgleda citaju forum, sad su odmah promptno obavjestili burzu, a kad su ih blokirali onda kao zaboravili… sad da vidimo hanfa ili tko te stvari nadziru, kolika je kazna odgovornom za taj propust… ili vrijedi pojeo vuk magare
[/quote]
jedina pozitivna stvar nakon agrokora je da se ni hanfa ne pravi vise mrtva a ni izdavatelji
priocenja se pisu i objavljuju i često i promptno – sve je to 90 posto dim i pljeva, ali ima i relevantnih saznanja.
dobro je da se uprava napokon jednom udostojila izdti jedno suvislo prioenje – na taj i taj dan po podacima fine taj i taj racun nije ublokadi
ako , sto ne bih htio, dodu pod blokadom, neka uprava bude toliko postena pa lijepo obavi i to – to se inak ne da sakiti i cemu onda sva ta igranka
Ma moj investimir, ovi su istog kova kao Ivica.
Kad je dobro uzimaj sebi i suti (transparentnost 0 bodova), a kad je lose krivi druge, lazi i trazi pomoc od malih dionicara koje si godinama/desetljecima gu.zio.
Gadi mi se citat njihova priopcenja/blogove…
Pavletić kaže kako mogući stečaj Uljanika neće utjecati na funkcioniranje Uljanik plovidbe
Direktor Uljanik plovidbe: Netko je prije šest mjeseci ljudima trebao reći da spasa nema
Opet novinari brkaju uljanik i uljanik plovidbu