ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 04:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,96
2.993
200
14,80
15,10
-1,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Grijeh uprave ULPL-a je u tome što su si uopće dozvolili da ulaze u aranžmane gradnje brodova sa Uljanikom. Pogledajte npr. upravu ATPL-e, oni su isto brodar a brodove kupuje u Kini gdje se točno zna što možeš dobiti za svoj novac. Zna se koliki je iznos pologa, kada brod treba biti završen, kolika je konačna cijena, koliki su penali ako se odustane, koliki su penali ako brod ne bude na vrijeme završen…
Dakle sve je definirano ugovorima i nema nepoznanica. Tako se posluje. Ipak očito je da je upravi ULPL-a više odgovarala mutna, nego bistra voda. Što si sijao sada treba i požeti!
Da li su krali ili ne? Koga to sada uopće zanima, para nema i sudeći po sličnim situacijama u Hrvatskoj, teško da će se ikada to sve rasvijetliti, jednostavno para nema, račun je poluprazan. Ostaje samo gorak ukus još jedne netransparentnosti i namjerne ili nenamjerne prevare ulagača – to je manje više važno.

izražvm svoje mišljenje da je ova uprava dno dna korporativnog upravljanj i trnasparentnosti

jel to zabranjeo rei

uljanik je u dubiozi oko 8 miljardi kuna tu su i stotine miljuna iz poslova s uljani plovidnbom

AKO NETKO MISLI DA SU PARE NESTALE, A LJUDI KOJI SU TO POTPISIVALI DA SU SPALI NA PROSJAČI STAP I DA CE MORATI NA BURZU RADA, TO JE NJEGOVO PRAVO

ja ne, vjerujem u to i to i pišem

Još jedan u nizu "argumentiranih" postova na razini žute štampe s kerumovskim argumentima "dno dna" i "prsti u medu".
Pa daj onda nabroji tko to sve trenutno "toči med" ako si faca?
Ako ne napišeš sad, nemoj se javljati za 5 ili 8 godina i pisati ovakve stvari.
A ovo povezivanje s ULJN ti pogotovo ne služi na čast!!!
[/quote]

kome ti vjerujes – upravi oja aje ZABORAVILA izvijestiti javnost da su im raačuni 2 tjedna u blokadi

sretno majstore

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

izražvm svoje mišljenje da je ova uprava dno dna korporativnog upravljanj i trnasparentnosti

jel to zabranjeo rei

uljanik je u dubiozi oko 8 miljardi kuna tu su i stotine miljuna iz poslova s uljani plovidnbom

AKO NETKO MISLI DA SU PARE NESTALE, A LJUDI KOJI SU TO POTPISIVALI DA SU SPALI NA PROSJAČI STAP I DA CE MORATI NA BURZU RADA, TO JE NJEGOVO PRAVO

ja ne, vjerujem u to i to i pišem

Još jedan u nizu "argumentiranih" postova na razini žute štampe s kerumovskim argumentima "dno dna" i "prsti u medu".
Pa daj onda nabroji tko to sve trenutno "toči med" ako si faca?
Ako ne napišeš sad, nemoj se javljati za 5 ili 8 godina i pisati ovakve stvari.
A ovo povezivanje s ULJN ti pogotovo ne služi na čast!!!
[/quote]

kome ti vjerujes – upravi oja aje ZABORAVILA izvijestiti javnost da su im raačuni 2 tjedna u blokadi

sretno majstore
[/quote]
Nikom ne vjerujem!
Pogotovo ako nema argumenata.
A ovo s blokadom sam već komentirao. Ponavljam: tužio bih Ministarstvo i Finu!!!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

A ovo s blokadom sam već komentirao. Ponavljam: tužio bih Ministarstvo i Finu!!!

mi smo ovdje sve manje vide buregdzije – od sudova nam slaba vajda

ja ne zeim nikome da izgubi ili da mu dionica propadne, dalkeo bilo, medutim, nakon ivice todorica i njeovih svinjarija, tvrte dijelim na ivica tvrtke i anti ivica tvrte

to sto radi uljanik plodvidva, to je ivica tvrtka i to je bezobrazno od njih bezobrazluk je samo simptom da oni nesto skrivaju bas kao i uljanik brodovi bas kao i ivica

nakon ivice nema vise razuijevanja ni za ekipu iz peveca ni zaekipu iz iljanik plovidbe takvi ljudi samo stete burzi, najblje bibilda ni nisu na burzi

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zlatek,
Nije bitno tko bi i sto tuzio. Bitno je da ULPL nije obavjestila dionike da joj je racun u blokadi (nebitno je li opravdano ili neopravdano). Cak je za vrijeme blokade poslan upit od stane ZSE i na to su odgovorili da nema novih materijalnih cinjenica.
Uprava je ljudski sljam (da ne napisen nesto ruznije) jer laze i zavlaci sve, od vjerovnika do dionicara…a imaju (direktno ekipa iz Uprave) pisljivih 16% vlasnistva…gadljivo…

Rastimo zajedno...

Šta uradit sa dionicama -prodat il joß držat

Kad nisi do sada, možda da pričekaš još malo jer je moguće da će indeksni fond kupovati određene količine ULPL zbog ulaska u crobex, a i račun će im vjerojatno biti kroz koji dan deblokiran povodom uloženog prigovora pa bi cijena tada mogla porasti. No novci su tvoji pa sam odluči…

Ignore: KressoM, delux

Kad nisi do sada, možda da pričekaš još malo jer je moguće da će indeksni fond kupovati određene količine ULPL zbog ulaska u crobex, a i račun će im vjerojatno biti kroz koji dan deblokiran povodom uloženog prigovora pa bi cijena tada mogla porasti. No novci su tvoji pa sam odluči…
[/quote]
Zahvaljujem !!!!

pitaj to ove iz TOP 10…. kolega malo prije ti je stavio jel prodaju ili kupuju

pitaj to ove iz TOP 10…. kolega malo prije ti je stavio jel prodaju ili kupuju

što si ti iz toga zaključio? ja vidim da jedan prodaje,a da 2 kupuju s time da je taj jedan prodao više nego su ova 2 kupila?!

[/quote]

Bio je već ULPL u sastavu CROBEX-a do rujna 2018., kao i Jadroplov, a OTP indeksni koliko se ja sjećam nije se uključio u kupnju.

Ja sam svoje prodao na 6x kn i ostvario cca 40% gubitak. Procijenio sam da je ostanak u dionici čista kocka. Svaka čast onima čeličnih živaca, ja sam jednostavno razočaran odnosom uprave društva prema malim dioničarima, ali i načinom upravljanja općenito. Ovo sa neobavještavanjem burze o blokadi računa je teška svinjarija.

Ponavljam, svaka čast onima čeličnih živaca, tako da se ovo ne shvati kao nagovor na kupnju ili prodaju.

nova sprdnja o ispravku sprdnje,
de ugasi više struju ovoj tzv.Burzi
http://www.zse.hr/default.aspx?id=90084

Kod ove dionice je sve odavno jasno. Svima koji su sudjelovali u dokapitalizaciji ove stecajne firme, cestitam na izgubljenom novcu. Lijepo ste omogucili direktoru jos neko vrijeme da isplacuje sebi menadjersku a radnicima radnicku placu.

New Report

Close