Ma informacija je potpuno nebotna, vise sam je naveo kao zanimljivost.
http://zse.hr/default.aspx?id=89787
preko kojeg servisa provjeraras blokade – je li servis opcedsotupan i z uz pretpltu. blgodarim
[/quote]
poslovna.hr (plaća se)
Poštovani kolege dioničari. Ja sam nažalost sudjelovao u dokapu. Imam dionice i otprije, baš se osjećam namagarčen. MOLIM VAS ZA SAVJET KOME SE OBRATITI ZA NASTALU ŠTETU TJ. KOGA I NA KOJI NAČIN TUŽIT?! Predlažem jednu tužbu prema HANFI, Pavletiću, cijelokupnoj tvrtki… Ovo je SRAMOTA!
zašto su prešutili blokadu svojim napaćenim dioničarima,a u dokapu nisam sudjelovao ne zato što nemam ,nego zato što ne dam
Ma informacija je potpuno nebotna, vise sam je naveo kao zanimljivost.
http://zse.hr/default.aspx?id=89787
preko kojeg servisa provjeraras blokade – je li servis opcedsotupan i z uz pretpltu. blgodarim
[/quote]
Pošalješ sms na neki broj od fine naplate ti 10 kn i to je to
@ starivuk
Na vijest je danas dosad pala koliko je pala.
Prati bid i kad se počne podebljavati, lupi po asku.
A to da li ćeš to podebljavanje bida ispravno procijeniti je posebna priča.
Ali, ionako si spreman kockati.
A od čega će im sada isplatiti obećanu dividendu od 5 kuna?
možda misle provesti još jednu dokapitalizaciju, pa iz toga isplaćivati dividendu za prvu, inženjeri su to, nije im stran inžinjering, a imaju i pravo, ovdje možeš ionako nekažnjeno raditi što te volje, osim ako pečeš malo rakije, e to ne može, narušavaš stabilnost države, zaljulja se
a neznam sta misle, jer ni oni sami neznaju šta misle i rade 🙂
ja sam gledao i računao dali da idem u dokapitalizaciju, pa sam odustao jer mi je bilo blesavo dati za povlaštene 120kn za nešto šta vrijedi 100, samo zbog prvenstva kod dividende, koje ako i bude, više ćeš zaraditi na porastu cijene, nego na dividendi …. dok redovne od 400 nominale si imao za 75-90.. za koliko sam i uzimao, jer su tankerske vozarine donekle OK, bolje nego prošle godine ….. poslje sam maknuo naloge kod izvještaja dok se ne rasčisti, tko, kome i koliko duguje ili ne duguje
ako si dužan nekome onda je logično i da te blokiraju i to naplate, jedino što ti ne možeš blokirati državu 🙂 ako ti je dužna, i onda je to jedan začarani krug gdje nisu svi jednaki …… da ne govorim o apsurdnim ovrhama građana gdje za 200-300 kn duga ljude oderu ovrhama 1-2k kn.. ma sve ludo do bola. Onda imamo situaciju da radnik iz 3.maja ili uljanika zbog par sto kuna može bit blokiran i ovršen za N puta veći iznos… a likovi iz vlade, ministarstva koji su sve to zakuhali i omogućili prođu lišo, samo ih smjene, bah, bože baci kamen i budi precizan
Cirkus i dalje jaše zemljom, sad po Lici izvode cirkus