ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 20:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bitno je da ostane iznad 4500, kao što i rekoh danas.

No respect

Tnx…FredPerry

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Evo netko je pokupio par komada do 4697,97

you think your special you do, i can see it in your eyes

ja
nadam se

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

Super. Ova završnica bi mogla imati velik odraz na razinu pada. Ipak će se pamtiti zadnja cijena.
Pogotovo što je gotovo identična prosječnoj cijeni.

No respect

e upravo to.. prosjecna je za mene bitna.. a koliko god 4750 bilo simpaticno (uvijek slatko dotaknuti ATH), no treba isto uzeti u obzir da su OGROMNI prometi napravljeni jucer i danas na solidnim prosjecnim cijenama. I kao što rekoh, ne smatram da ce pad biti prevelik. ostat cemo iznad 4K, ali jos sam vise uvjeren da se vracamo na ove razine i brze nego se ostali mozda nadaju.
Vijesti idu jedna za drugom, doci ce jos jedno dobro izvjesce, pogledajte da i ostale brodari rastu konstantno i pojacano, taman kad preskocimo 5K evo nam onda jos jedne dokap.. : )

pa zbog nje na 6 ili 7+

: )

mislite da je nerealno ocekivati da kroz neko vrijeme (recimo godinu i pol – dvije) ova dionica vrijedi i duplo od ovih vrijednosti??
ja znam da barem toliko ne izlazim van posto sam postao previse vezan za ULPL

Blago siromašnima duhom...

Tko je danas uzeo po ATH, 4750, ima slijedeću matematiku:

(4750*2+400)/3=3300. Njegova ulazna cijena, nakon što dobije dodatnu dionicu je 3.300.
Sve iznad, nakon pada, je čista zarada u startu.

No respect

Tko je danas uzeo po ATH, 4750, ima slijedeću matematiku: (4750*2+400)/3=3300. Njegova ulazna cijena, nakon što dobije dodatnu dionicu je 3.300. Sve iznad, nakon pada, je čista zarada u startu. ….

hm da moglo bi biti tako .. ali sutra ima 50 % više dionica ..

cijena dionice prije dokapa je bila 3000 kn … a po ovoj računici ili pretpostavci cijena od 3300 kn je viša od cijene dionice prije dokapa , a nakon dokapa će biti 50 % više dionica , što znači da je i P/E za 3/2 veći po dionici (u slučaju da je cijena dionice prije dokapa i nakon potpuno ista) , ali dobro i BV se povećao dokapom pa se omjer P/Bv se smanjio ..

http://biz.yahoo.com/ibd/070928/newamer.html?.v=1

Perspektiva je strahovita. Meni samo nije jasno zašto kupuju 2 tankera, a ne bulkere

Hell is Empty and all the Devils are Here

Tko je danas uzeo po ATH, 4750, ima slijedeću matematiku: (4750*2+400)/3=3300. Njegova ulazna cijena, nakon što dobije dodatnu dionicu je 3.300. Sve iznad, nakon pada, je čista zarada u startu.

Matematički točno !
Usput pohvale kolegi SLK -u na iscrpnom i pravilnom VOĐENJU ove teme do DOKAPITALIZACIJE !
[smiley2][smiley2]

hm da moglo bi biti tako .. ali sutra ima 50 % više dionica ..

cijena dionice prije dokapa je bila 3000 kn … a po ovoj računici ili pretpostavci cijena od 3300 kn je viša od cijene dionice prije dokapa , a nakon dokapa će biti 50 % više dionica , što znači da je i P/E za 3/2 veći po dionici (u slučaju da je cijena dionice prije dokapa i nakon potpuno ista) , ali dobro i BV se povećao dokapom pa se omjer P/Bv se smanjio ..

I BVpS se smanjio. Jesi dobro izracunao novi P/B?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

nisam .. to me i zanima .. za koliko se povečao Bv ? u postotcima .. ali ponder za P/Bv je po meni manji od pondera za P/E ..
ali za vjerovat je investitroima da su dobro proračunali … recimo (4400 x 2 + 400×1) /3 =~ 3100 kn

New Report

Close