ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koji scenarij predvidjate za danas?? miroljubivo do kraja trgovanja, ili opet foto finish ????

Blago siromašnima duhom...

Ima tko stanje k/p sad?

Evo

you think your special you do, i can see it in your eyes

Prelijep rast za kraj : )

Sad se drzati skupa da ne potonemo previse.. ja znam da prodavati necu.. necu niti kad se vrati cijena nakon dokapitalizacije, pa niti kad se premasi 5K

a lulu molim (bez zamjere) da azurira k/p do kraja dana bar jos 3-4 puta

Budem stavio oko 14h jer me poslije nema.

Evo opet netko skuplja

Imam osjecaj da to nije sve od vecih kolicina za danas. i da bi se moglo trgovati s jos kojim milijunom.

Mnogi nisu vjerovali da će se tržiti po ovoj cijeni… moja prognoza se ostvarila, usput prodao sam ostatak (2/3) i zadovoljan sam [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Još jednom da provjerim..na 10 dionica mogu kupiti u dokapitalizaciji 5???
10*0,481481…sigurno se zaokružuje na 5???
Molim odgovor.
tnx

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Evo novo stanje i ja moram na sastanak.

Još jednom da provjerim..na 10 dionica mogu kupiti u dokapitalizaciji 5???
10*0,481481…sigurno se zaokružuje na 5???
Molim odgovor.
tnx

Da…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

a lulu molim (bez zamjere) da azurira k/p do kraja dana bar jos 3-4 puta

Evo dragi dioničari stanje pa prodajte ili kupujte, kako kome drago.[smiley11]

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close