Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:34
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Koji scenarij predvidjate za danas?? miroljubivo do kraja trgovanja, ili opet foto finish ????
Blago siromašnima duhom...
Prelijep rast za kraj : )
Sad se drzati skupa da ne potonemo previse.. ja znam da prodavati necu.. necu niti kad se vrati cijena nakon dokapitalizacije, pa niti kad se premasi 5K
Imam osjecaj da to nije sve od vecih kolicina za danas. i da bi se moglo trgovati s jos kojim milijunom.
Mnogi nisu vjerovali da će se tržiti po ovoj cijeni… moja prognoza se ostvarila, usput prodao sam ostatak (2/3) i zadovoljan sam [smiley2]
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
Još jednom da provjerim..na 10 dionica mogu kupiti u dokapitalizaciji 5???
10*0,481481…sigurno se zaokružuje na 5???
Molim odgovor.
tnx
"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "
Još jednom da provjerim..na 10 dionica mogu kupiti u dokapitalizaciji 5???
10*0,481481…sigurno se zaokružuje na 5???
Molim odgovor.
tnx
Da…
Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]
a lulu molim (bez zamjere) da azurira k/p do kraja dana bar jos 3-4 puta
Evo dragi dioničari stanje pa prodajte ili kupujte, kako kome drago.[smiley11]
Pessimism Is Your Friend