Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Da li je tko dobio doma obavijest od uprave da može sudjelovati u dokapu?
Ja nisam niti na jednom računu dobio… Toliko o transparentnosti i profesionalnosti
Kad sam posalo upisnicu, zvali su me nakon 1h da nesto fali. A kasnije su e-mailom potvrdili da je sve u redu sa upisnicom.
Doma nisam dobio nista.
– to vam je zbog likvidnosti.
– da nema toga dionicom bi se trgovalo u 13.00 sati metodom najbrži prst.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pa i to je OK s obzirom na promet,, ne samo na ULPL, nego bi mogli cijelu ZSE,, upaliti samo tih 1 sat da se kupi/proda tko misli i ćao, ovako samo troše struju i resurse, a nikakve koristi, bar dok se ne počne aktivno trgovati 🙂
Što je ovo,dotući će cijenu maksimalno,pet puta manja cijena od AP,katastrofa, još kad se sjetim prosječnog ulaska,skoro pa se cijena prepolovila.
Kako kolega šef onomad reče: “dokup i samo dokup” 🤔
Hoće biti tri kruga za upis kao kod Kraša?
da, to i ja gledam, već sam dosta uzeo prije ispod 90tak, i za sad mi je nekako dosta zbog diverzifikacije, iako je teško odoliti …
ali stvarno neznam zašto bi uzeo povlaštene po 120, sa nominalom od 100.. kad ove redovne od 400kn nominale, imaš za 70-80, zbog dividende 5 kn ?? ili ja nešto totalno krivo razmišljam ..
Ja kupio malo nek se nađe i ovih po 7x u košarici
Vjerojatno bedasto a moooooožda i ne
Ja se bojim da oni ne mogu skupiti tu lovu pa su zato produžili rok.
Pretpostavljam da je zato i cijena skliznula.
No, to je samo misljenje pa pričekajmo Badnjak.
Odlukom o izmjeni i dopuni Odluke o povećanju temeljnog kapitala mijenja se razdoblje
upisa i uplate Povlaštenih dionica te se rok za upis i uplatu Povlaštenih dionica produljuje za
dodatnih 22 (dvadesetdva) dana počevši od 00:00 sati 25. prosinca 2018. godine do
zaključno 24:00 sata 15. siječnja 2019. godine.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/whI60O7wN8Oi4PSU4qgtbg==.pdf