Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Genijalno lik sa 10 komada, 750 kn, zakuca dionicu -20% 🙂
Valjda će biti i više komada, šta bi uzimao povlaštene po 120
Genijalno lik sa 10 komada, 750 kn, zakuca dionicu -20% 🙂
Valjda će biti i više komada, šta bi uzimao povlaštene po 120
Mozda je margin call.
Ak nije, ne znam koga bi tih 750 kn spasilo.
Namjerno rušenje cijene iz ne znam kojeg razloga u 16:05
– nitko vama ne brani dizati cijenu.
– upravo gledam, cijena 89.60kn pa podiže na 90.60, ali sam sigurna da će vam prodati i po 89.60.
– a tih 89.60kn vam je puno jeftinije nego da kupite dionice od samog preduzeća po 120kn ili u % to vam dođe 33.92% jeftinije.
– i sada kada gledate da će vam trebati desetak godina da dividendom povratite tu razliku od 33.92% …
– I love this game.
Pozdrav !
A neznam, kao ni zasto trezorske dionice… jedan dan prodaju 20 komada, pa drugi dan kupe??
– to vam je zbog likvidnosti.
– da nema toga dionicom bi se trgovalo u 13.00 sati metodom najbrži prst.
– I love this game.
Pozdrav !
– upravo gledam, cijena 89.60kn pa podiže na 90.60, ali sam sigurna da će vam prodati i po 89.60.
– a tih 89.60kn vam je puno jeftinije nego da kupite dionice od samog preduzeća po 120kn ili u % to vam dođe 33.92% jeftinije.
– i sada kada gledate da će vam trebati desetak godina da dividendom povratite tu razliku od 33.92% …
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Drugarice Ivančica,
Opet imate problema sa matematikom, pa malo mijesate pojmove jeftinije i skuplje itd……😀
Znaći 89,60 kn jeftinje je 25.3333% od 120 kn
😀, ali je 120 kn, 33,928% skuplje od 89,60 kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ne, nego 25,3% jeftinije. 33,9% je skuplje.
Znao sam da ti matematika nije jaca strana, al da ne znaš ovak nešto ispravno izračunati i prokomentirati, tome se ipak nisam nadao. Poražavajuće.
sve da se "nasem" direktoru posreći i da vozarine za tankere skoče i prosjek za 2019 bude 20000 usd/day
i da uhvati nešto na spotu + supre, ja jos uvjek ne vidim kako je moguce platit rate kredita za …..
– rate kredita će se plaćati s novim dokapima.
– kako dođe koja rata ide i dokap.
– investitori će sigurno biti zainteresirani jer će nove dionice nositi i zagarantiranu dividendu.
– I love this game.
Pozdrav !
Jel tu još uvijek pravilo 4 kruga podjele dionica upravi pa dokap?
– zašto ste vi ljubomorni na upravu ovoga preduzeća ???
– oni uspješno posluju, i zašto za svoj rad ne bi bili nagrađeni.
– a da sam ja tu direktorica, tu bi zasigurno išlo 10 krugova podjele dionica meni pa tek onda dokap.
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. i još vam daju dividendu, i još garantiraju za tu dividendu, pa što bi te vi tu još htjeli.
– jako je teško zadovoljiti ove investitore s ZSE.hr. burze.