ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sve da se "nasem" direktoru posreći i da vozarine za tankere skoče i prosjek za 2019 bude 20000 usd/day
i da uhvati nešto na spotu + supre, ja jos uvjek ne vidim kako je moguce platit rate kredita za
2019 – 107,556,000.00 kn pa kupit uz to dva bulka a da ne govorimo o
2020 – 312,168,000.00 kn vau
Uz ovakav EBITDA to bez nove dokapitalizacije i/ili prodaje 1 ili 2 broda ne mogu niti sanjat !!
Čak dapače mislim da prodaja najstarije Supre i/ili MR ne bi bila los izbor.
Mogli bi skinut ratu kredita za 2020 i nabavit dva nova bulka koja nisu starija od 5 godina a istovremeno podmaldit flotu!
Što se tice zahtjeva za naftu od 01.01.2020 ne treba ocekivat neku veliku dramu niti troskove jer vecina brodara nije spremna za to pa niti oni najveci i jos su u velikoj dvojbi kako postupit.
Za sad velika većina njih planira prenamjenu tankova odnosno povećat kapacitete za MGO, pa čekat razvoj situacije naročito na brodovima koji su cca 10 godina stari.
Ups, netko reče da uprava prati forum, evo im ideje!:-0)
ULPL ima potencijal ali sa upravom koja je transparentna i vodi brigu o malim dionicarima a to zasigurno nije ova sadašnja barem nije do svemi pokazanome do sada bila.
Zato oprez

pa ako si vidio strukturu otplate kredita teško da mogu to 2019-2020 otplatit klasičnim poslovanjem .. ali ako refinanciraju kredit, šta sada i rade, pa onda ako taj dug fino rasporede na sljedećih 10-tak godina, onda ćeš vidjeti igranke i vatrometa 🙂 … kakva dividenda, meni ne treba, dosta da prodam ovo kupljeno zadnju godinu

šta misliš da bankama to nije isto u interesu, ajde još malo razmisli šta nas čeka

Jel tu još uvijek pravilo 4 kruga podjele dionica upravi pa dokap?

Ima ko za “dokup spremni”?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja sam danas dokupio ULPL po 89 kuna i nastaviti ću sa dokupom po ovim cijenama, a također mislim i sudjelovati u dokapu!

slažem se s vama, i ja isto kupujem i sudjelovat ću u dokapitalizaciji. Kome ne odgovara ova dionica neka kupuje što mu odgovara. Neki su si dali truda pisati loše i odgovarati druge od kupnje i dokapitalizcije. Pitanje je s kojim ciljem pišu?
[/quote]

slažem se i ja s vama dokup i dokap.
Idući tjedan ćemo saznat uspješnost upisa i uplate, te točan iznos
povećanja temeljnog kapitala.

http://zse.hr/default.aspx?id=88093

Rok za upis i uplatu Povlaštenih dionica uslijed iskazanog interesa ulagatelja, produljuje za najviše 5 (pet) radnih dana počevši od 00:00 sati
18. prosinca 2018. godine do zaključno 24:00 sata 24. prosinca 2018. godine.

Bilo je dosta vremena, ne znam čemu ovo.

jasko
tko zna kakav je opce interes…..

Nisu prikupili dovoljno!

A što misliš čemu? Sigurno nije zato što su navalili investitori. Ima smisla samo ako će dočekati nekog Djeda Božićnjaka s milijunskim paketom koji će opravdati čekanje i tako postići barem minimalan upis.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

ANTHONY
ocito je to ….ja prvi necu sudjelovat u dokapu i davat 120 a na ZSE ima debelo ispod 120

“Rok za upis i uplatu Povlaštenih dionica uslijed iskazanog interesa ulagatelja, produljuje za najviše 5 (pet) radnih dana”
Da ima interesa sigurno ne bi imali razlog za produljenje, to je jednostavno u suprotnosti.
Znate ono ponuda vs potražnja! ;-()
Meni se više čini ko potez očajnika!
Sad nek se direktor i uprava iskažu i stave lovu van za spas.

Nakon detaljnog promišljanja odlučio sam ipak ne sudjelovati.
Da se izdaju redovne, svakako bih sudjelovao. Kao i svaki put do sad.
I opet ću na emisiji redovnih dionica.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close