ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 16:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ponavljam prvo pitanje i molim brzi odgovor…

Dali je 3.10. zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji? Zbog(T+3) i praznika tj. 9.10. bi bilo uknjiženo u SDA na mene…

Hvala

Ponavljam prvo pitanje i molim brzi odgovor…

Dali je 3.10. zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji? Zbog(T+3) i praznika tj. 9.10. bi bilo uknjiženo u SDA na mene…

Hvala

Da, danas ti je zadnji dan za kupnju.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Krenulo je i danas.

you think your special you do, i can see it in your eyes

procjene koliko dolje idemo nakon sklupljanja?
moje je misljenje da ne idemo ispod 3800 (ako i toliko)

Blago siromašnima duhom...

Evo razloga za jos vece veselje.http://jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2007,10,2,uljanik_brodovi,92662.jl

Opa[smiley2]

Več je prošao

Čini mi se da bi sutra ulpl mogla pasti na cca 3700 kn

Nisam baš siguran u to. Mislim da je malo rasla na osnovu vijesti o dokapitalizaciji. Ima još dobrih vijesti unazad 2 tjedna i još neke nas očekuju u ovom mjesecu.

“Poštovani,

sukladno članku 106. Zakona o tržištu vrijednosnih papira, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6 u nastavku daje slijedeće očitovanje:

Dana 02. listopada 2007. godine potpisan je sa Brodogradilištem 3. MAJ u Rijeci Anex ugovora o gradnji broda za prijevoz naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 710, te Ugovor o gradnji broda za prijevoz naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 713.). Ugovoreni rokovi primopredaje brodova su 03/2010 i 06/2011 godine.

Potpisivanjem navedenih ugovora omogućava se izgradnja dva tankera u izuzetno kratkim rokovima primopredaje, a time je nastavljen proces obnove flote Društva sukladno Strategiji razvoja Društva do 2015. godine.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ima tko stanje k/p sad?

Stabiliziralo se na 4700-4750. Gablec.

No respect

Ruku na srce, ipak je najvise rasla zbog dokap., u tome u prilog idu i dani kad je rasla najvise.. danas je isto zadnji “vlak” (brod) pa ide jos..
Ja osobno ne ocekujem veci pad ispod 4K, ali sve do 3800 smatram odlicnim. pogotovo ako sam po toj cijeni radio dokup, a kupovao po 2800.

na ove razine cemo isto brzo natrag

New Report

Close