Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Ponavljam prvo pitanje i molim brzi odgovor…
Dali je 3.10. zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji? Zbog(T+3) i praznika tj. 9.10. bi bilo uknjiženo u SDA na mene…
Hvala
Ponavljam prvo pitanje i molim brzi odgovor…
Dali je 3.10. zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji? Zbog(T+3) i praznika tj. 9.10. bi bilo uknjiženo u SDA na mene…
Hvala
Da, danas ti je zadnji dan za kupnju.
procjene koliko dolje idemo nakon sklupljanja?
moje je misljenje da ne idemo ispod 3800 (ako i toliko)
Evo razloga za jos vece veselje.http://jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2007,10,2,uljanik_brodovi,92662.jl
Čini mi se da bi sutra ulpl mogla pasti na cca 3700 kn
Nisam baš siguran u to. Mislim da je malo rasla na osnovu vijesti o dokapitalizaciji. Ima još dobrih vijesti unazad 2 tjedna i još neke nas očekuju u ovom mjesecu.
“Poštovani,
sukladno članku 106. Zakona o tržištu vrijednosnih papira, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6 u nastavku daje slijedeće očitovanje:
Dana 02. listopada 2007. godine potpisan je sa Brodogradilištem 3. MAJ u Rijeci Anex ugovora o gradnji broda za prijevoz naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 710, te Ugovor o gradnji broda za prijevoz naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 713.). Ugovoreni rokovi primopredaje brodova su 03/2010 i 06/2011 godine.
Potpisivanjem navedenih ugovora omogućava se izgradnja dva tankera u izuzetno kratkim rokovima primopredaje, a time je nastavljen proces obnove flote Društva sukladno Strategiji razvoja Društva do 2015. godine.
Ruku na srce, ipak je najvise rasla zbog dokap., u tome u prilog idu i dani kad je rasla najvise.. danas je isto zadnji “vlak” (brod) pa ide jos..
Ja osobno ne ocekujem veci pad ispod 4K, ali sve do 3800 smatram odlicnim. pogotovo ako sam po toj cijeni radio dokup, a kupovao po 2800.
na ove razine cemo isto brzo natrag