Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 00:53
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,56 | 4.076 | 280 | 14,50 | 14,90 | 3,45% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Sad su se sjetili obavijestiti da je sjednica NO odgođena za danas…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/EWrhq8Bj2yoYVfh5SkgOdA==.pdf
Danas je sjednica
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/EWrhq8Bj2yoYVfh5SkgOdA==.pdf
Imam jednu teoriju😱… Kako je zadnji dana bci naglo porastao a pokazatelji dobri za 2019 . Jel moguće da su jučer uvažili naše prijedloge pa se obratili kvaliciranim investitorima sa novim prijedlogom a koji su oni sinoć prihvatili I zato je za danas odgođen sastanak. Dokap ide onako kako sam I pisao jučer.😂 Šta mislite na to!
Imam jednu teoriju😱… Kako je zadnji dana bci naglo porastao a pokazatelji dobri za 2019 . Jel moguće da su jučer uvažili naše prijedloge pa se obratili kvaliciranim investitorima sa novim prijedlogom a koji su oni sinoć prihvatili I zato je za danas odgođen sastanak. Dokap ide onako kako sam I pisao jučer.😂 Šta mislite na to!
Mislim da je to jaaakooo loše!
Nisam za isključenje prava prvenstva postojećih dioničara!
I nemojte mi OMF nazivati strateškim partnerima?
Kaj se oni kuže u brodarstvo da bi donijeli neku strategiju?
Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART
Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.
Mislim da je to jaaakooo loše!
Nisam za isključenje prava prvenstva postojećih dioničara!
I nemojte mi OMF nazivati strateškim partnerima?
Kaj se oni kuže u brodarstvo da bi donijeli neku strategiju?
[/quote]
kako se ne kuže, plove vrlo uspješno o nešem trošku već desetljećima, a imaju plaće skorao kao pomorci
Mislim da im nije još sjela lova.
I?
Budete upisali?
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
I rodbina.