Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
molim vas informaciju na koji dan moram biti vlasnik dionica u sda da bih sudjelovao u dokapitalizaciji, broker mi govori 3.10. a na njihovoj web stranici piše 9.10. koja je informacija točna
hvala
Broker ti dobro veli (vjeruj brokeru barem u ovim tehničkim stvarima).
Potrebno je da si u SDA uveden sa 09.10. a to znači da je potrebno da svoju trgovinu obaviš sutra, jer treba 3 radna dana nakon dana trgovanja da se ti u SDA provedeš kao vlasnik.
Nije mi jasno zašto bi cijena ove dionice trebala padati nakon 9.10.kad su gotovo svi brodari u zadnji mjesec i bez vijesti o dokapitalizaciji rasli oko 30% (onako odoka nisam računao). Uz to gledajući fundamentalne pokazatelje i uz ovu cjenu to je najeftiniji brodar. Mislim ako nešto i padne brzo će se vratiti na sadašnju razinu ako ne i veću. Molim iskusnije dioničare za komentar.
Uz sve navedeno ne treba zaboraviti da su milionski iznosi prolazili na cijenama (3800-4000)
Ovim ugovorom, opskrbili smo se novim dokapitalizacijama. Prema mom “knjigovodstvu”, iz “3. maja” nam krajem slijedeće godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010. Vjerojatno da ćemo si kupit još pokoji “polovni” brodić (star 2-3 godine) u međuvremenu. I da: ne zaboravite na brod koji dolazi ovaj mjesec!
TOČNO !
Sa ovakvom Upravom družiti ćemo se ,kroz DOKAPITALIZACIJE slijedećih par godina ,a i Nakon toga .OVI silni NOVI BRODOVI raditi će za SVOJE VLASNIKE , a ima NAS preko 3.000- DIONIČARA !
Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih.
Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]
molim samo kratko pojašnjenje da ne tražim kako ćemo mi ponosni dioničari ULPL-a [smiley2] doći do dodatnih dionica tijekom ove dokapitalizacije, da li na adresu stižu neke obavijesti ili … , unaprijed zahvaljujem
molim samo kratko pojašnjenje da ne tražim kako ćemo mi ponosni dioničari ULPL-a [smiley2] doći do dodatnih dionica tijekom ove dokapitalizacije, da li na adresu stižu neke obavijesti ili … , unaprijed zahvaljujem
Poslat će nam prospekt sa ponudom za dokapitalizaciju. Nemaš brige. [smiley11]
Evo jedno dobrih sat vremena čitam temu od 50ih stranica i volio bi da se neke stvari pojasne…
3.10. je zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji?
Šta se događa u slučaju da kupim dionice 3.10. i prodam ih 4.10. ?
Imam pravo na sudjelovanje u dokapitalizaciji u tom slučaju ili?
Puno hvala
Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih. Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]
Tih 28 su u stalnom radnom odnosu. Dionicare hrane oni sa ugovornim radnim odnosima.[smiley9]
SLK:
”
Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih. Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]
”
Tih 28 su u stalnom radnom odnosu. Dionicare hrane oni sa ugovornim radnim odnosima.[smiley9]
Ma jasno, sve posade su samo pod ugovorima. Ali, tehnički, ispada onako.
Jako me zanima razovj situacije i kretanje cijene u slijedeca 2 tjedna – mjesec dana, a mislim da nisam jedini
Evo jedno dobrih sat vremena čitam temu od 50ih stranica i volio bi da se neke stvari pojasne…
3.10. je zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji?
Šta se događa u slučaju da kupim dionice 3.10. i prodam ih 4.10. ?
Imam pravo na sudjelovanje u dokapitalizaciji u tom slučaju ili?
Puno hvala
To i mene zanima jer sam načuo da npr. slučaj kod INGRE nisu davali onima koji su prodali jer ti na dionicama, ako prodaš prije, navodno piše “predbilježba prodaje”.