ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

molim vas informaciju na koji dan moram biti vlasnik dionica u sda da bih sudjelovao u dokapitalizaciji, broker mi govori 3.10. a na njihovoj web stranici piše 9.10. koja je informacija točna
hvala

Broker ti dobro veli (vjeruj brokeru barem u ovim tehničkim stvarima).

Potrebno je da si u SDA uveden sa 09.10. a to znači da je potrebno da svoju trgovinu obaviš sutra, jer treba 3 radna dana nakon dana trgovanja da se ti u SDA provedeš kao vlasnik.

No respect

a broker racuna 3 radna dana minus, koliko SDA treba da uknjiže promjene

Blago siromašnima duhom...

Nije mi jasno zašto bi cijena ove dionice trebala padati nakon 9.10.kad su gotovo svi brodari u zadnji mjesec i bez vijesti o dokapitalizaciji rasli oko 30% (onako odoka nisam računao). Uz to gledajući fundamentalne pokazatelje i uz ovu cjenu to je najeftiniji brodar. Mislim ako nešto i padne brzo će se vratiti na sadašnju razinu ako ne i veću. Molim iskusnije dioničare za komentar.

Uz sve navedeno ne treba zaboraviti da su milionski iznosi prolazili na cijenama (3800-4000)

Ovim ugovorom, opskrbili smo se novim dokapitalizacijama. Prema mom “knjigovodstvu”, iz “3. maja” nam krajem slijedeće godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010. Vjerojatno da ćemo si kupit još pokoji “polovni” brodić (star 2-3 godine) u međuvremenu. I da: ne zaboravite na brod koji dolazi ovaj mjesec!

TOČNO !
Sa ovakvom Upravom družiti ćemo se ,kroz DOKAPITALIZACIJE slijedećih par godina ,a i Nakon toga .OVI silni NOVI BRODOVI raditi će za SVOJE VLASNIKE , a ima NAS preko 3.000- DIONIČARA !

Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih.

Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]

No respect

molim samo kratko pojašnjenje da ne tražim kako ćemo mi ponosni dioničari ULPL-a [smiley2] doći do dodatnih dionica tijekom ove dokapitalizacije, da li na adresu stižu neke obavijesti ili … , unaprijed zahvaljujem

molim samo kratko pojašnjenje da ne tražim kako ćemo mi ponosni dioničari ULPL-a [smiley2] doći do dodatnih dionica tijekom ove dokapitalizacije, da li na adresu stižu neke obavijesti ili … , unaprijed zahvaljujem

Poslat će nam prospekt sa ponudom za dokapitalizaciju. Nemaš brige. [smiley11]

No respect

Evo jedno dobrih sat vremena čitam temu od 50ih stranica i volio bi da se neke stvari pojasne…

3.10. je zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji?

Šta se događa u slučaju da kupim dionice 3.10. i prodam ih 4.10. ?
Imam pravo na sudjelovanje u dokapitalizaciji u tom slučaju ili?

Puno hvala

Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih. Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]

Tih 28 su u stalnom radnom odnosu. Dionicare hrane oni sa ugovornim radnim odnosima.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

SLK:

Prema zadnjem popisu, ULPL ima 3321 dioničara i 28 zaposlenih. Jedan radnik ULPL hrani 118,61 dioničara! Kakvi japanci, ovo su radnici! [smiley2]

Tih 28 su u stalnom radnom odnosu. Dionicare hrane oni sa ugovornim radnim odnosima.[smiley9]

Ma jasno, sve posade su samo pod ugovorima. Ali, tehnički, ispada onako.

No respect

Jako me zanima razovj situacije i kretanje cijene u slijedeca 2 tjedna – mjesec dana, a mislim da nisam jedini

Blago siromašnima duhom...

Evo jedno dobrih sat vremena čitam temu od 50ih stranica i volio bi da se neke stvari pojasne…

3.10. je zadnji dan za kupnju dionica ako želim sudjelovati u dokapitalizaciji?

Šta se događa u slučaju da kupim dionice 3.10. i prodam ih 4.10. ?
Imam pravo na sudjelovanje u dokapitalizaciji u tom slučaju ili?

Puno hvala

To i mene zanima jer sam načuo da npr. slučaj kod INGRE nisu davali onima koji su prodali jer ti na dionicama, ako prodaš prije, navodno piše “predbilježba prodaje”.

you think your special you do, i can see it in your eyes

New Report

Close