ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 20:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

opaaa lijepo je ULPL zaroninla 🙁 na 75kn

Ali zanimljivo.. uz temu Uljanik plovidbe.. desno se nalaze kao vezani članci… pa me zanima ako može netko od POSLOVNOG DNEVNIKA ovdje napisati koja je veza uljanika sa uljanik plovidbom :)))))

Mislim da će otpust duga biti veći nego tržišna kapitalizacija.
Prošlo je 45 dana.

Očekuje se da će sva potrebna ugovorna i ostala
dokumentacija vezana za refinanciranje postojećeg sindiciranog kredita kao i sklapanje novog kreditnog
aranžmana biti pripremljena i potpisana u narednih 45 dana.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1JPZo64AIwrcBjOYDbA6gQ==.pdf

Zadnja transakcija na burzi u 16:05:24
130 kom. po 75,40

Uffff stvarno brutalni masakr zadnjih mjeseci … teško za gledati … ali ima jedan stari kolega koji je znao reći dokup i samo dokup možda je u pravu ovaj put ili opet nije

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kad nema nekog opravdanog razloga za pad onda treba zna se što dok ima jeftine ponude.
Dionica je nerealno nisko a rezultati poslovanja su sasvim dobri.
Sad kad još tankeri povuku gore, bit će lijepe dobiti tu.
A onda cijena 25% ispod 100 kn neće biti moguća ni u snovima.

BCTI +4.3% 608

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

To se sad čeka, jer ako su uz niske vozarine tankera na nuli onda znamo što će biti kad se one značajnije podignu.
A ovo s rušenjem cijene na kraju trgovanja je jako prozirno.
Čim se sad riješi ovo refinanciranje firma će prodisati iznova i uz rast vozarina doseg dionice bi trebao biti popriličan.

Ali zanimljivo.. uz temu Uljanik plovidbe.. desno se nalaze kao vezani članci… pa me zanima ako može netko od POSLOVNOG DNEVNIKA ovdje napisati koja je veza uljanika sa uljanik plovidbom :)))))

Da, stvarno to nije u redu.
Bi li HANFA imala tu što za reči?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Zadnja transakcija na burzi u 16:05:24
130 kom. po 75,40

to su sve igrice na ULPL netko namjerno ruši cijenu

Je li rješeno financiranje, ima li tko kakav info?

Da, stvarno to nije u redu.
Bi li HANFA imala tu što za reči?
Koja HANFA, šta, zašto?
[/quote]

New Report

Close