ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 11:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jedna preporuka kolega dioničarima:

Ako slučajno imate jednu dionicu “viška”, na koju ne možete ostvariti dokapitalizaciju, moja je preporuka da svakako prodate sutra tu jednu, te ju potom kupite natrag dan kasnije.

Ovako će te shortati i vjerojatno zaraditi i do 1000 kuna za jedan dan, te će te pomoći sami sebi na oporavku cijene nakon pada.

No respect

Jedna preporuka kolega dioničarima: Ako slučajno imate jednu dionicu “viška”, na koju ne možete ostvariti dokapitalizaciju, moja je preporuka da svakako prodate sutra tu jednu, te ju potom kupite natrag dan kasnije. Ovako će te shortati i vjerojatno zaraditi i do 1000 kuna za jedan dan, te će te pomoći sami sebi na oporavku cijene nakon pada.

Slazem se s preporukom kolege!

Lijep pozdrav [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

I da:
3. maj: ugovori o gradnji 4 broda za domaće brodare

RIJEKA,2. listopada 2007. (Hina) – Predstavnici Brodogradilišta 3. maj danas su s predstavnicima Tankerske plovidbe i Uljanik plovidbe potpisali ugovore o gradnji četiriju tankera za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija, izvijestili su iz 3. maja.

Ugovore su potpisali predsjednik Uprave 3. maja Tomislav Prpić, predsjednik Uprave Tankerske plovidbe Ive Mustać i predsjednik Uprave Uljanik plovidbe Dragutin Pavletić.

Brodovi su pojedinačne nosivosti od oko 51.000 tona, trebali bi biti isporučeni tijekom 2009. i 2010. godine, a neslužbeno se doznaje da je ugovorena pojedinačna vrijednost svakog broda oko 55 milijuna dolara.

Riječko će brodogradilište za svakog od brodara graditi po dva broda, a gradit će se uz potporu Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, po programu izgradnje brodova za domaće naručitelje na domaćem navozu, odnosno uz subvenciju za brodare od 10 posto.

No respect

Ovim ugovorom, opskrbili smo se novim dokapitalizacijama.

Prema mom “knjigovodstvu”, iz “3. maja” nam krajem slijedeće godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010.
Vjerojatno da ćemo si kupit još pokoji “polovni” brodić (star 2-3 godine) u međuvremenu.

I da: ne zaboravite na brod koji dolazi ovaj mjesec!

No respect

Netko je stvarno zagrabio, bagerski, pri kraju dana…

evo me!

Istina, nije bilo nekog volumena na 4555, ali do kraja tjedna ta ce cijena biti iza nas…

Blago siromašnima duhom...

Cijeli dan pratim i u 15.40 i reko nema tu više “kruha” za danas i ugasim komp i odoh na ručak a kad ono bum!! Da vidimo kako će to ići sutra …

you think your special you do, i can see it in your eyes

Cijeli dan pratim i u 15.40 i reko nema tu više “kruha” za danas i ugasim komp i odoh na ručak a kad ono bum!! Da vidimo kako će to ići sutra …

E moj kolega, žir je žir, u podne ili u 15:59. [smiley11]

No respect

Nema promjena u Top10 za 02.10.

No respect

molim vas informaciju na koji dan moram biti vlasnik dionica u sda da bih sudjelovao u dokapitalizaciji, broker mi govori 3.10. a na njihovoj web stranici piše 9.10. koja je informacija točna
hvala

Nije mi jasno zašto bi cijena ove dionice trebala padati nakon 9.10.kad su gotovo svi brodari u zadnji mjesec i
bez vijesti o dokapitalizaciji rasli oko 30% (onako odoka nisam računao).
Uz to gledajući fundamentalne pokazatelje i uz ovu cjenu to je najeftiniji brodar.
Mislim ako nešto i padne brzo će se vratiti na sadašnju razinu ako ne i veću.
Molim iskusnije dioničare za komentar.

sa 09.10. u sda mora pisati tvoje ime kao vlasnika dionica

Blago siromašnima duhom...

New Report

Close