ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,70
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

https://www.concordiamaritime.se/en/news/news/2018/market-update-6-february/

Čekamo da i dionica pokaže pozitivu!!!

Nažalost cijena dionica na ZSE baš i nemaju veze za rezultatima poslovanja… nažalost

Sveobuhvatna dobit 23 mil.
164 mil. više nego prošle godine.

Gledam malo izvješće i nije mi jasna jedva stvar, u nekonsolidiranom izvješću financijski prihodi, stavka 131 je nešto preko 34 mil kn, a u konsolidiranom je 31,6 mil kn, pa kako je to moguće, po meni u konsolidiranom prihodi mogu biti samo jednaki ili veći od nekonsolidiranog izvješća, molim komentar stručnih kolega….

Isto tako u konsolidiranom izvješću stavak 131 bi trebala biti suma stavaka 132 do 136 a nije….

Gledam malo izvješće i nije mi jasna jedva stvar, u nekonsolidiranom izvješću financijski prihodi, stavka 131 je nešto preko 34 mil kn, a u konsolidiranom je 31,6 mil kn, pa kako je to moguće, po meni u konsolidiranom prihodi mogu biti samo jednaki ili veći od nekonsolidiranog izvješća, molim komentar stručnih kolega….

Isto tako u konsolidiranom izvješću stavak 131 bi trebala biti suma stavaka 132 do 136 a nije….

Greška je pod 133 koji je ostao od prošlog kvartala. Trebalo je biti isto 31.68. Takve greške imaju u gotovo svakom izvješću.
Ovo u nekonsolidiranom može biti, to je stvar knjiženja jer i vrijednost brodova prikazuju kao financijsku imovinu u nekon dok je materijalna imovina u kon.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Hvala kolega Mannu, točno, stavka 133 je očito ostala iz prošlog izvješća, iskreno nisam zano da može biti tolika umjetnička sloboda prikazivanja nečeg kao financ prihod u nekon-u ali ne i u konsolidiranom…. to mi je stvarno čudno…

Netko se opasno iskrcava. Da li zna nešto što mi neznamo?

Opasno iskrcavanje 38000 kn ????

Da li netko zna što se to danas događa sa dionicom ULPL? Da li su otkrili neke sakrivene kosture u ormaru pa smo počeli tonuti???

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=ULPL-R-A

Najvjerojatnije ULPL prodaje je moraju pasti ispod 5% tj. 29000 dionica, zanči moraju prodati još preko 4000 komada

Čisto nagađanje… nemam nikakav info…

New Report

Close