Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,70 | 2,80% |
Gledam malo izvješće i nije mi jasna jedva stvar, u nekonsolidiranom izvješću financijski prihodi, stavka 131 je nešto preko 34 mil kn, a u konsolidiranom je 31,6 mil kn, pa kako je to moguće, po meni u konsolidiranom prihodi mogu biti samo jednaki ili veći od nekonsolidiranog izvješća, molim komentar stručnih kolega….
Isto tako u konsolidiranom izvješću stavak 131 bi trebala biti suma stavaka 132 do 136 a nije….
Gledam malo izvješće i nije mi jasna jedva stvar, u nekonsolidiranom izvješću financijski prihodi, stavka 131 je nešto preko 34 mil kn, a u konsolidiranom je 31,6 mil kn, pa kako je to moguće, po meni u konsolidiranom prihodi mogu biti samo jednaki ili veći od nekonsolidiranog izvješća, molim komentar stručnih kolega….
Isto tako u konsolidiranom izvješću stavak 131 bi trebala biti suma stavaka 132 do 136 a nije….
Greška je pod 133 koji je ostao od prošlog kvartala. Trebalo je biti isto 31.68. Takve greške imaju u gotovo svakom izvješću.
Ovo u nekonsolidiranom može biti, to je stvar knjiženja jer i vrijednost brodova prikazuju kao financijsku imovinu u nekon dok je materijalna imovina u kon.
Hvala kolega Mannu, točno, stavka 133 je očito ostala iz prošlog izvješća, iskreno nisam zano da može biti tolika umjetnička sloboda prikazivanja nečeg kao financ prihod u nekon-u ali ne i u konsolidiranom…. to mi je stvarno čudno…
Da li netko zna što se to danas događa sa dionicom ULPL? Da li su otkrili neke sakrivene kosture u ormaru pa smo počeli tonuti???
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=ULPL-R-A
Najvjerojatnije ULPL prodaje je moraju pasti ispod 5% tj. 29000 dionica, zanči moraju prodati još preko 4000 komada