ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 17:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sorry brzoplet sam pa sam krivo shvatio.
Netko je malo počistio

you think your special you do, i can see it in your eyes

Odgovor gogi1,mislim da je potvdan ali nisam siguran.
Ja imam 12 kom.Računam da ću moći u dok. kupiti 6 kom .
12X0,481481=5,7777-zaokružuje sa na veći broj jer prelazi 0,5.
I ja molim odgovor od iskusnijih dioničara dali sam dobro izračunao.

Sorry brzoplet sam pa sam krivo shvatio.
Netko je malo počistio

Hm, ovo je već pristojno “čišćenje” prema šest četvorki.

No respect

Odgovor gogi1,mislim da je potvdan ali nisam siguran.
Ja imam 12 kom.Računam da ću moći u dok. kupiti 6 kom .
12X0,481481=5,7777-zaokružuje sa na veći broj jer prelazi 0,5.
I ja molim odgovor od iskusnijih dioničara dali sam dobro izračunao.

Imaš 6.

No respect

Zahvljujem SLK na brzom odgovoru.

Oko četiri mjeseca je bilo od skupštine do povećanja kapitala.

Četiri mjeseca od skupštine na kojoj je objavljena odluka o dokapitalizaciji do trenutka kada su nove dionice bile alocirane u SDA ?
ili ?

"I am a man of great patience..."

Dana 08.01.2007. godine održana je Glavna Skupština ULJANIK PLOVIDBE d.d.

Tom prlikom donešene su Odluke:

1. ODLUKA O POVEĆANJU TEMELJNOG KAPITALA DRUŠTVA
——-

Dana 15. svibnja 2007. godine u u sustavu Središnje Depozitarne Agencije provedeno je povećanje temeljnog kapitala Društva ULJANIK PLOVIDBA d.d.

Nakon upisanih promjena temeljni kapital Društva iznosi 108.000.000,00 kuna i podijeljen je na 270.000 redovnih, na ime, nematerijaliziranih dionica, nominalnog iznosa 400,00 kn.

No respect

Hvala svima na potvrdi izračuna.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica
(2007-09-28)

Darko Šorc, član Nadzornog odbora Uljanik Plovidbe d.d. stekao je 200 dionica Društva.

Nakon stjecanja posjeduje 17.255 dionica koje čine 6,39% temeljnog kapitala.

No respect

Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica
(2007-09-28)

Darko Šorc, član Nadzornog odbora Uljanik Plovidbe d.d. stekao je 200 dionica Društva.

Nakon stjecanja posjeduje 17.255 dionica koje čine 6,39% temeljnog kapitala.

Hm, a neki se bojali da će svi iz top10 prodati po 10% portfelja… Dakle isplati se i na ovim razinama kupovati…
Ja sam ipak danas prodao sve i dolazim nazad poslije dopakitalizacije… Jesam li se prevario vidjeti će se… [smiley2]

Hm, a neki se bojali da će svi iz top10 prodati po 10% portfelja… Dakle isplati se i na ovim razinama kupovati…
Ja sam ipak danas prodao sve i dolazim nazad poslije dopakitalizacije… Jesam li se prevario vidjeti će se… [smiley2]

Nevidim razlog zašto bi odbacio kupnju dionica po 400kn ako su 4400 na burzi. Ako imaš dobru zaradu već sad nemože toliko pasti da izgubiš.

you think your special you do, i can see it in your eyes

zare:

Nevidim razlog zašto bi odbacio kupnju dionica po 400kn ako su 4400 na burzi. Ako imaš dobru zaradu već sad nemože toliko pasti da izgubiš.

Pasti će nešto mislim sigurno, zapravo ovisi kad će doći neke dobre vijesti, ali u međuvremenu dok bi čekao dionice po 400 kn mogu tu lovu negdje drugdje okrenuti… Mislim, sve ovisi o tome da li će i za koliko cijena pasti i koliko ću biti umiješan u međuvremenu naći neku dionicu koja će rasti…

New Report

Close