Vozarine iz dana u dan u plusu. Pitanje je dokle će cijene brodara moći biti ovako nisko (Ulpl čak niže nego u jeku krize 2008.!).
oporavak BSI i BCIY
reprogramiranje kredita uz značajno povoljnije uvjete.
izvanredni prihodi od prodaje jednog broda.
čekamo izvješće, pa ćemo vidjeti kuda plovi ovaj brod.
Prije 2-3 mjeseca sam mislio da povoljno kupujem po 125-130.
Eto je sad na 105.
Ali ne prodaje nitko iz top 10.
Jel netko prati tko prodaje? Ako je to uopće važno.
Pričekajmo izvještaj…
Eto je sad na 105.
Ali ne prodaje nitko iz top 10.
Jel netko prati tko prodaje? Ako je to uopće važno.
Pričekajmo izvještaj…
Takva je atmosfera i negativni sentiment da sutra dionicu mogu stjerati na 80 kn… usprkos vrijednosti i svim ostalim dobrim pokazateljima….
Nominalna vrijednost: 400,00 HRK
Trenutna cijena: 105,00 HRK
Tržišna kapitalizacija: 60.900.000,00 HRK
Najviša cijena u posljednjih 365 dana: 192,00 HRK
Najniža cijena u posljednjih 365 dana: 105,00 HRK
Apsolutno najviša cijena: 4.749,00 HRK
Apsolutno najniža cijena: 102,00 HRK
Eto je sad na 105.
To nije samo ovdje slučaj, isto ti je koju god dionicu kupiš na ZSE…sve što kupiš za par dana je već jeftinije, a za još par dana-još jeftinije. Sve je ušlo u jednu silaznu spiralu gdje se dno ne nazire.
Iako imam dosta i ove pozicije, ajmo skiniti rekord 🤣🤣🤣 kakvo smo mi trziste kad ne mozemo to ubit da cijela kompanija vrijedi kikiriki
To nije samo ovdje slučaj, isto ti je koju god dionicu kupiš na ZSE…sve što kupiš za par dana je već jeftinije, a za još par dana-još jeftinije. Sve je ušlo u jednu silaznu spiralu gdje se dno ne nazire.
kad nastupi sveopći pesimizam, tržište zna okrenuti smjer, moguće je da smo blizu te točke. na ZSE koje pada već 14 mjeseci se ispucalo puno loših vijesti. uz koliko-toliko prihvatljiv izvještaj i preokret općeg sentimenta na tržištu ULPL može značajno poskočiti.
14 mjeseci?? Misliš preko 10 godina, kakvih crnih 14 mjeseci. 🤣
https://www.hellenicshippingnews.com/newbuilding-focus-turns-to-bulkers/
https://www.hellenicshippingnews.com/baltic-dry-index-climbs-to-1052-up-27-points/
…moglo bi i danas doći do značajnijeg rasta bdi…izgleda da smo ušli u teritorij pojačanih narudžbi….