ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prognoze godišnjeg izvješća ?
Mislim da bi moralo biti pozitivno, vozarine su pristojne, a i mjesečne kreditne obveze su sada manje,
moralo bi se to odraziti na godišnji rezultat….

Damir Kajin u emisiji Otvoreno izjavio da iza Uljanika i Uljanik plovidbe stoji ista ekipa….Nema nikakvih komentara o tome?

EBITDA preko 100 mil.

EBITDA preko 100 mil.

Prihod oko 200 mil
Dobit -10mil

prihodi oko 230-240 mil
dobit oko 45-50 mil

Prognoze godišnjeg izvješća ?
Mislim da bi moralo biti pozitivno, vozarine su pristojne, a i mjesečne kreditne obveze su sada manje,
moralo bi se to odraziti na godišnji rezultat….

Pa odrazilo se već i na prva 3 kvartala, a zadnji bi ga još trebao samo dodatno začiniti budući da su vozarine još porasle.
Nije uprava ovo kupovala uzalud.

Tečajne bi mogle zeznuti 😢

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

prihodi oko 230-240 mil
dobit oko 45-50 mil

Bome optimistično… bila bi to lijepa priča…no ipak mi se čini za sada mission impossible….

Damir Kajin u emisiji Otvoreno izjavio da iza Uljanika i Uljanik plovidbe stoji ista ekipa….Nema nikakvih komentara o tome?

Izgleda da je opet zavirio u dno boce

Bivši saborski zastupnik Damir Kajin s 1.05 promila alkohola izazvao sudar i narušavao javni red i mir
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/pijani-damir-kajin-napravio-rusvaj-na-parkingu-bivsi-saborski-zastupnik-s-1.05-promila-alkohola-izazvao-sudar-i-narusavao-javni-red-i-mir/4708616/

Prihod preko 200 mil
Dobit 10-15 mil

Financijski prihodi i rashodi za prvih devet mjeseci 2017. godine bilježe znatan porast
u odnosu na usporedno razdoblje 2016. godine zbog pada tečaja dolara za primljene i
date kredite u valuti. U razdoblju I-IX 2017. ostvareni su neto financijski rashodi od
5,3 mil. kuna dok su u istom razdoblju 2016. godine ostvareni neto financijski rashodi
od 4,1 mil. kuna.

prihodi oko 230-240 mil
dobit oko 45-50 mil

Bome optimistično… bila bi to lijepa priča…no ipak mi se čini za sada mission impossible….
[/quote]

Vidio si tamo da Tom radi čuda.

New Report

Close