ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ni poslovično oprezni BIMCO više nije tako oprezan glede oporavka:

“In its “Road to Recovery” market analysis, BIMCO highlighted that 2018 could become the first year since 2011, with the industry returning a profit, “but we shouldn’t be too hasty.”

For 2018, the challenge is for dry bulk owners and operators to maintain slow steaming. BIMCO expects the supply-side to grow by around 1% in 2018, against 3.2% in 2017.

The crude oil tanker market is set to see a net fleet growth of around 2% in 2018, down from 5.1% in 2017, while the supply side growth rate of the oil product tanker fleet is expected to be at around 1.8%, compared to 4.2% in 2017.

BIMCO: Shipping Needs to Stay Cautious in 2018

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

…dans čiščenje na jdpl…sutra…tko zna….a čini mi se da je to tek početak…

Tko zna možda se i ULPL pomakne

mogla bi, nema više MM

Tako je, u ovako nelikvidnoj burzi, jedan jači MM radi što hoće… tako da mislim da je odlično što ga više nema…

Na ovoj cijeni smo bili i prije godinu dana,kuna gore -dolje,za to vrijeme atlantska otišla sto posto gore,najgore što sam vagao između te dvije dionice i odlućio za stagnaciju (prosjek 149kn),moglo je biti puno,puno bolje,nada umire zadnja.

Riba i ja sam napravio isto, umjesto u ATPL na 3xx usao u ULP na 160… ovjde nema jakog igrača…. i to je to…. nelikivdnost je velika…..

Tako je, u ovako nelikvidnoj burzi, jedan jači MM radi što hoće… tako da mislim da je odlično što ga više nema…

Ode MM, ode i likvidnost i što sada?

Ignore: KressoM, delux

Cekat izvješće….

Ista greška…ubija me pomisao sama..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Obavijest direktora

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/30kvJwHd2KFUoWQzvTibtg==.pdf

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Obavijest direktora

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/30kvJwHd2KFUoWQzvTibtg==.pdf

Konacno je i taj misterij rijesen. Nadam se da sljedecih mjesec dana nece biti upita o tome.

New Report

Close