Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
kolega serislav čemu takve izjave, naročito ako ne pratite….. nije mi jasno zašto netko piše na dionici a ne prati je i poslovanje firme…
kolega serislav čemu takve izjave, naročito ako ne pratite….. nije mi jasno zašto netko piše na dionici a ne prati je i poslovanje firme…
Zanimljivo je da se najviše javljaju oni koji očito pojma o stanju trvtke nemaju.
Stalno se proziva serislav , ali nitko ne demantira jasnim i činjeničnim okolnostima.
Tvrtka je jednom nogom u stečaju, direktor plazi po zemlji nebi li ušičario neki kredit jer uvjeta za njega nema .
Sada, molim kolege trejdere, da me činjenicama demantiraju ?
možda ste u pravu kolega Grga, a možda je u pravu direktor “Uljanik proizvodnja opreme” koji je uzeo neki dan 10.000 komada
Zanimljivo je da se najviše javljaju oni koji očito pojma o stanju trvtke nemaju.
Stalno se proziva serislav , ali nitko ne demantira jasnim i činjeničnim okolnostima.
Tvrtka je jednom nogom u stečaju, direktor plazi po zemlji nebi li ušičario neki kredit jer uvjeta za njega nema .
[/quote]
Ja cu probat:
Q2/2015
DUGOROČNE OBVEZE 1.119.312
KRATKOROČNE OBVEZE 265.415
Q2/2017
DUGOROČNE OBVEZE 944.417
KRATKOROČNE OBVEZE 164.132
Q2/2015
OPERATIVNA DOBIT 104
Q2/2017
OPERATIVNA DOBIT 18.647
I najavili su sirenje na plinski biznis.
Vidim firmu s dugom od 1.1 mlrd kn i gotovo nepostojećim kapitalom.
Za njih je i JDPL svemirski brod.
Istina, rast vozarina može stabilizirati stvari u kraćem roku, ali ovdje su problemi strukturni, evidentno. Ne moram pratiti poslovanje na mjesečnoj bazi da bi stvorio kakvu takvu sliku o firmi.
Zato moji novci idu u ATPL jer naprosto bolje rade. Možda sam se zeznuo, ali to će tek vrijeme pokazati.
Ne iznosim ništa osim svojeg mišljenja na koje imam pravo kao i svi drugi.
Nisam ja ni Bog ni Šejtan pa da bi sad netko posebno slušao mene, a ne nekog drugog.
[/quote]
Nemam untarnjih informacija, no koliko vidim frima za zasada pokriva sva dugovanja i dug se polako smanjuje, tržišna situacija je dobra, slijedeće izvješće će to i potvrditi, tako da je upitno čemu novi krediti, a na kraju čisto sumnjam da ih u trenutnoj situaciji ne bi dobili, pričamo u kreditima manjeg obima.
I ne nisam trejder….
Bravo drugovi, najzad se počelo postavljati pitanje stručnosti uprave (o odgovornosti se ni neće dok ne padne). Brodovi neprestano plove a love nigdje. Pomorci odlaze jer plaća kasni pet mjeseci. Što će bit kad neki brod stane npr. zbog neplaćanja goriva i sl. ? Ovdje je voda došla do grla….
@ serislav
Nisi upućen, ali donosiš zaključke da uprava nije sposobna?
I još pitaš se zašto te forumši napadaju?
serislav je postavio toču detekciju i pitanje
Možete meni kolega objasniti što je dobro kod ove uprave, što su to dobro napravili u zadnjih 10 god. ?
Onda ću ja vama napisati što sve nisu .
[/quote]
Kolega pogledajte gdje je bila cijena dionice prije 19 god…
[/quote]
Ja cu probat:
Q2/2015
DUGOROČNE OBVEZE 1.119.312
KRATKOROČNE OBVEZE 265.415
Q2/2017
DUGOROČNE OBVEZE 944.417
KRATKOROČNE OBVEZE 164.132
Q2/2015
OPERATIVNA DOBIT 104
Q2/2017
OPERATIVNA DOBIT 18.647
I najavili su sirenje na plinski biznis.
[/quote]
I brodovi i dalje plove…
I neki govore da menadžment tu nije dobar??
S plinom će mislim napraviti odličan posao!
Koliko ja razumijem tekst, ovo je najava dokapitalizacije po sistemu daj što daš i puste želje i pozdravi.
Možda neke nove snage u upravi bi imali novu naklonost investitora, ali mislim da ova uprava to više nema.