ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 01:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo znam da na godinu dolaze 2 nova tankera.. i ako se ne varam potpuno je obnovljena postojeca flota brodova. Pošto posljednjih mjeseci sve manje vremena ostaje za praćenje redovitih vijesti, ima tu kompetentnijih za popis flote

Blago siromašnima duhom...

Da zabilježimo i 4.400.

No respect

Da zabilježimo i 4.400.

lagano i sigurno… baš kako najviše volimo…

bitan podatak je i Prosječna cijena od: 4.350,48 !

"I am a man of great patience..."

Evo TA. RSI je dobar i ide na bolje

you think your special you do, i can see it in your eyes

Nema promjene u Top10.

No respect

Pokazale su se dobre prognoze na ovom forumu da će do 09.10. doći cijena na oko 4500.
Sa dolaskom novog broda i sa najavljenim ambicijama menađmenta, cijena od 5000 je ugrožena bez većih problema, vjerojatno i probivena…

evo me!

A brodarine nemilo rastu i do 2010. g. osigurani poslovi…
Profit se gomila…

evo me!

Nema promjene u Top10.

Primjetit ćete uvaženi kolega da podaci u SDA nisu ažurirani već par dana, tako da još ne znamo ima li promjena.
SDA baza je vjerojatno preopterećena.

SLK:

Nema promjene u Top10.

Primjetit ćete uvaženi kolega da podaci u SDA nisu ažurirani već par dana, tako da još ne znamo ima li promjena.

Jesu, jesu novi podatci. Samo se datum ne mijenja. Primjetio na drugim dionicama.
Eto, na DLKV imam promjene i u ponedjeljak navečer i u utorak. Već su to primjetile i druge kolege da promjena ima ali je stari datum.

No respect

Evo TA. RSI je dobar i ide na bolje

Molim te daj pojasni malo ovo za RSI.

rex:

SLK:

Nema promjene u Top10.

Jesu, jesu novi podatci. Samo se datum ne mijenja. Primjetio na drugim dionicama.
Eto, na DLKV imam promjene i u ponedjeljak navečer i u utorak. Već su to primjetile i druge kolege da promjena ima ali je stari datum.

Hvala na infu.

Molim te daj pojasni malo ovo za RSI.

Nisam baš naučnik ali pošto se kod MACD vidi BuySignal onda ni RSI ne izgleda tako loše[smiley2] iako je iznad 70

you think your special you do, i can see it in your eyes

New Report

Close