ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lukavci su zato i stavili 5.10 kao zadnji dan, 9.10 ce se naci ogromna masa slobodnih HT kuna i racunaju da bi mogli krenuti u kapitalizaciju, neiskusniji ulagaci mogli bi lijepo uletavati. Vidjecemo.

Već smo davno zaključili da je to nemoguče jer je 5. petak a 9. utorak i još k tome je 8. ponedjeljak praznik.

you think your special you do, i can see it in your eyes

gogo1:

Može li netko dati formulu ili izračunati koliko se dionica može upisati u dokap.LKPC? (Primjer: ukoliko do krajnjeg roka za evidentiranje u SDA budem posjedovao 30 dionica )…i tko šalje upisnice za dokap.?

Ako imate 30 dionica onda ćete imati pravo na upis još 15 kom, ( 2:1 omjer)

Lijep pozdrav [smiley2]

Nije omjer 2:1 već 0.481481… Dakle za 30 komada x 0,481481 dobiješ 14 komada. Jedna ti fali za 15.

master33%: ” gogo1: ” Može li netko dati formulu ili izračunati koliko se dionica može upisati u dokap.LKPC? (Primjer: ukoliko do krajnjeg roka za evidentiranje u SDA budem posjedovao 30 dionica )…i tko šalje upisnice za dokap.? ” Ako imate 30 dionica onda ćete imati pravo na upis još 15 kom, ( 2:1 omjer) Lijep pozdrav [smiley2] ” Nije omjer 2:1 već 0.481481… Dakle za 30 komada x 0,481481 dobiješ 14 komada. Jedna ti fali za 15.

čovjek vas gore pita za dokapitalizaciju LKPC. Prvo mu recite da je ovo tema ULPL.[smiley11]
I za 30 kom dobiješ nagradnih 14 po 400kn. 30*13/27= ….

Pessimism Is Your Friend

Znam da je ovo ULPL…imam i tu dionicu i idem u dokap, no zanima me i Luka Ploče.
Po tome kod Luke Ploče može se na 30* 312500 novih dionica / 222614 dionica (dot.temeljni kapital)..u dokapitalizaciji kupiti 42 dionice?
Jesam li u pravu?
Recite mi samo tko šalje upisnice?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Onda je moja greška. Čitam a pamtim zadnje postove.

Hm,trenutno prva prodaja 4.300.

No respect

ali izgleda da se odmah stvorilo prodaje…
i jos 300.000,00 prometa
samo nek je tu oko 4200.. 🙂

Blago siromašnima duhom...

Hm,trenutno prva prodaja 4.300.

I ne samo to, na kupnji od 4 150 ima 161 komad.
[smiley2][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja danas još malo dokupio neka se nađe…

Ide ide. do kraja dokapitalizacije je moguća cijena i preko 4500 kn.

Lp [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Ovo je dobar zalet prema nagoviještenom datumu…
Dakle ide to još dobrano…

evo me!

moja slobodna procjena je da ispod 4600 nece biti kriticnog datuma

Blago siromašnima duhom...

New Report

Close