ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ukupan konsolidirani gubitak koji je ostvaren u 1.H. je u stvari ostvaren još u 1. Q, 2. Q je praktički bez gubitaka, što je jako dobar trend. Ako se zadrže sadašnje vozarine kod bulkova i malo poprave vozarine kod tankera možemo u 2016 očekivati poslovanje bez, ili sa vrlo malim gubitkom.

Neko je danas dosta zaradio na razlici u cijeni ask/bid. Usput je zbog velike količine dionica na ask-u posijao paniku jer su neki to protumačili kao iskrcavanje pa je dionica pala… I dalje drži veliku količinu na ask-u pa će nastaviti zarađivati dok bid ne poraste. Inaće, mislim da nema mjesta panici jer BSI raste a BCIY ne pada

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/szOVQOFVscMBxC0U8yZXTA==.pdf

Kad bi na račun dobiti isplatili simboličnu dividendu (makar i u dionicama da si ne poremete likvidnost) dionica bi eksplodirala

Kredit je veći od imovine, već su oni isplatili samo ne dioničarima.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

hm…, bdi lijepo narastao a prognoze govore da će i dalje (vidjeti ATPL)… a dionica i dalje pada ili bar ne raste???

ovdje je skori (po)rast siguran kao i kod ATPL-a ali je pad daleko manje vjerojatan zbog boljih ugovora, mlađe flote i općenito boljeg poslovanja… rekao bih zicer kojeg još mnogi nisu svjesni…, a kao i obično progledaju i postane im jasno kad je vlak u drugoj, trećoj brzini…

hm…, bdi lijepo narastao a prognoze govore da će i dalje (vidjeti ATPL)… a dionica i dalje pada ili bar ne raste???

ovdje je skori (po)rast siguran kao i kod ATPL-a ali je pad daleko manje vjerojatan zbog boljih ugovora, mlađe flote i općenito boljeg poslovanja… rekao bih zicer kojeg još mnogi nisu svjesni…, a kao i obično progledaju i postane im jasno kad je vlak u drugoj, trećoj brzini…

zicer kojemu dugovi iznose više od imovine. krasan zicer.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Sudeći prema ovom grafu za očekivati je uskoro i snažan oporavak spot vozarina za produkte:
https://www.eia.gov/dnav/pet/hist/LeafHandler.ashx?n=pet&s=wrpexus2&f=4
Što kasnije dođe, trebao bi biti snažniji.
Još uvjerljivije izgleda kad se pogleda mjesečni izvoz pojedinačno po dalekoistočnim destinacijama do lipnja 2016.:
Indija Vaš link …
Japan Vaš link …
Koreja Vaš link …
Kina Vaš link …

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Je li ovdje bila greška u zadavanju naloga ili ?

BDI već dva dana zaredom u debelom plusu, a ovo otišlo u minus?

Ja bih prije rekao da je netko zadao prodajni umjesto kupovnog naloga.
Teški za…!

Vjerojatno. Nema mi drugog objašnjenja, dionica se tjednima trguje iznad 120 i sad kad je BDI skočio 100 bodova u par dana netko ovako nešto blesavo napravi…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Hajmo danas još po 118 ako ima dobrovoljaca.

Izgleda da se bid zbilja prestrašio.
Osim MM kupnja se povukla.
Očito misle da je nešto drugo s jučerašnjim prosipanjem.

ATPL fino povukla, ne kužim šta sad ovi smjeraju. Opet će trezor čistiti do 130 kad se nakrca podobne ispod 120.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Je li ovdje bila greška u zadavanju naloga ili ?
Ja bih prije rekao da je netko zadao prodajni umjesto kupovnog naloga.
Teški za…!

Vjerojatno. Nema mi drugog objašnjenja, dionica se tjednima trguje iznad 120 i sad kad je BDI skočio 100 bodova u par dana netko ovako nešto blesavo napravi…

aha. znači kad netko proda po bid cijeni onda je zabuna i greška? hahaha
po vašem tumačenju danas je netko greškom, umjesto na kupnju, stavio nalog za prodaju 581 dionice po 120 kn

New Report

Close