ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nisam na tebe ni mislio. Ti pišeš izuzetno korektno i napisao si da te baš briga za flokija već prije. Svaka čast.
Ja sam komentirao pisanje nekih drugih kolega. Možda sam bio previše oštar u komentaru. Tada se ispričavam. Pisao sam u najboljoj namjeri.

Ma svaka čast i tebi. Imaš apsolutno pravo reći što misliš, kao i svi. Htio bih samo da te njegov izlazak ne zabrinjava, jer mislim da nema razloga. [smiley11]

No respect

efodix:

Hmm, pa zar nije da dionice HT-a sjedaju 4.10. na SDA racun? Ima se 5 dana vremena. Ili mozda grijesim?

Znaš za pravilo T+3 u SDA? Osim toga, 6., 7., i 8. listopad su neradni dani. [smiley11]

E, vis, nisam znao da je i ponedjeljak 8.10. neradni dan. Inace, kako se to tocno racuna, da li je potrebno da su ta 3 dana puna? Hocu reci, ako kupim dionice 4.10. i imam ih na racunu 5.10. i 9.10., to su 3 radna dana, ali tokom 4.10. i 9.10. nisu bile u mom vlasnistvu cijele dane nego samo dio tih dana. E sad, da li se taj 4.10. i 9.10. racunaju, ili ih moram kupiti vec 2.10., pa da se racunaju samo 3., 4., i 5. listopad?

Ako si kupio 04.10, vidi se u utorak 09.10 navečer, nakon 19 sati.
No T-HT ne možeš prodati i kupiti ULPL 04.10., zar ne? [smiley11]

No respect

Ne mora nuzno biti. Naime 5.10. je krajnji rok i zavrsetak preknjizbe, ali ona pocinje 1.10. Bas sam bio pitao na salteru i rekli su mi da ce vec od 2.10. dionice ljudima poceti sjedati na SDA racune. Tako da bi to moglo naprosto ovisiti o sreci.

Ne mora nuzno biti. Naime 5.10. je krajnji rok i zavrsetak preknjizbe, ali ona pocinje 1.10. Bas sam bio pitao na salteru i rekli su mi da ce vec od 2.10. dionice ljudima poceti sjedati na SDA racune. Tako da bi to moglo naprosto ovisiti o sreci.

Ali kad ćeš ih prodat (T-HT) da s tom lovom stigneš u ULPL? S tim smo problemom i krenuli, o tome govorimo.

No respect

efodiks, ovo što to pišeš je nemoguča misija

you think your special you do, i can see it in your eyes

Ništa nova u Top10.

No respect

Osvrnuo bih se na ove prepiske oko Floričićevog izlaska. Sjetite se samo njegove prodaje Grku 220.000kom JDPL po 44kn (mislim da sam dobro pogodio iznose; davno je bilo)…. Naravno, treba uzeti u obzir situaciju u jdpl kao firmi tada, da je KF bio 4 godine mlađi odnosno da je imao 4 godine manje iskusta nego danas, bla bla, no bit je da nemojte da vam SAMO njegovi postupci budu neki indikatori. Kako se kaže da ima mali miljon razloga za prodaju, a samo jedan za kupovinu dionice.

Nemam dionice ULPL.

All shipping lanes lead to China.

To je totalno nebitno budući da trgovanje počinje 5.10. nećeš imati kako prodati dionice…

Ah, vjerojatno su mi onda krivo rekli, na salteru sam bio stekao dojam da ce biti moguce.

Hm, sve raste danas osim ULPL..steta..

to je jedan od znakova da je ta dionica za sada dosegla svoj max, sto bi moglo znaciti da ce se nakon dokapitalizacije vratiti na 3000 do 3700, pa onda ispocetka ako to trziste dozvoli!!! [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

da, da efodix
tete na šalteru znaju najbolje
samo ti njih slušaj

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

New Report

Close