ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ randopph

Ovo je bilo iz vedra neba. Tako nam malo treba… 3 dana plusića i već sve puno bolje izgleda. Ajde i nije tako crno ali i dalje je puno nelogičnosti.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

da li vi koji imate ove dionice pratite aktivnosti trezora? ja ovo onako malo kibiciram i sve mi se čini da trezor aktivno sudjeluje u rušenju cijene iste.

who dares, wins

da li vi koji imate ove dionice pratite aktivnosti trezora? ja ovo onako malo kibiciram i sve mi se čini da trezor aktivno sudjeluje u rušenju cijene iste.

hm,, u rušenju? zadnje šta se vidi 10.2 su kupili, a kad su prodali? ako imate knjigu dioničara javite se na PP

Zašto ovdje još nema izvješća da vidimo kako radi taj famozni tankerski sektor..

verdi u pravu si, prodali su 18.02.-325 kom i time doista štopaju rast.Niti ja ne razumijem ovu s vremena na vrijeme prodaju trezorskih dionica.

Ja ću bit toliko slobodan pa ću reć da je ovdje svaka kupnja do 125 dobar ulog za dalje, bar u sljedećih godinu dana….

Da li netko zna zašto nisu objavili FI za IV kvartal ?

jesu upravo

Crta je sada podvučena. Neki će se možda i prepasti izvješća. Ali zato od sada bi trebala biti pozitiva. Imovina revalorizirana, EBITDA 15.6 m usd. Samo da ne bude dodatnih korekcija kod revizije.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Baba roga!
Poslovni prihodi za 2015. godinu ostvareni su u ukupnoj visini od 230,2 milijuna
kuna
Poslovni rashodi u 2015. su 668,7 milijuna kuna……

Ja ću bit toliko slobodan pa ću reć da je ovdje svaka kupnja do 125 dobar ulog za dalje, bar u sljedećih godinu dana….
ajde neka i tebe,,6 god je svako malo netko slobodan proglasi dno .:-)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nitko ne komentira izvještaje?
300mkn dodatne amortizacije?
i 100mkn vrijednosnih usklađenja?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close