Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
@ randopph
Ovo je bilo iz vedra neba. Tako nam malo treba… 3 dana plusića i već sve puno bolje izgleda. Ajde i nije tako crno ali i dalje je puno nelogičnosti.
da li vi koji imate ove dionice pratite aktivnosti trezora? ja ovo onako malo kibiciram i sve mi se čini da trezor aktivno sudjeluje u rušenju cijene iste.
da li vi koji imate ove dionice pratite aktivnosti trezora? ja ovo onako malo kibiciram i sve mi se čini da trezor aktivno sudjeluje u rušenju cijene iste.
hm,, u rušenju? zadnje šta se vidi 10.2 su kupili, a kad su prodali? ako imate knjigu dioničara javite se na PP
Zašto ovdje još nema izvješća da vidimo kako radi taj famozni tankerski sektor..
verdi u pravu si, prodali su 18.02.-325 kom i time doista štopaju rast.Niti ja ne razumijem ovu s vremena na vrijeme prodaju trezorskih dionica.
Ja ću bit toliko slobodan pa ću reć da je ovdje svaka kupnja do 125 dobar ulog za dalje, bar u sljedećih godinu dana….
Crta je sada podvučena. Neki će se možda i prepasti izvješća. Ali zato od sada bi trebala biti pozitiva. Imovina revalorizirana, EBITDA 15.6 m usd. Samo da ne bude dodatnih korekcija kod revizije.
Baba roga!
Poslovni prihodi za 2015. godinu ostvareni su u ukupnoj visini od 230,2 milijuna
kuna
Poslovni rashodi u 2015. su 668,7 milijuna kuna……
Ja ću bit toliko slobodan pa ću reć da je ovdje svaka kupnja do 125 dobar ulog za dalje, bar u sljedećih godinu dana….