Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:31
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Evo finog bida tko želi izać.. 🙂
Nema više ni bida, ko je htio imao je lijepu priliku za izać.. Na asku se malo naguravaju.. Baš me zanima situacija ako izbace dosta loše izvješće. Pitanje je koliko su minusa bulkovi napravili, tankeri su valjda dobro odradili
Na šta misliš kad kažeš suprotno, izvješće? Da se razumimo, volio bih da bude pozitivno..
e mislim na to da bi netko mogao zakasniti sa ulaskom, i već sam prije pisao koliku dobit bismo mogli očekivati u 2105 g. po mojoj procjeni koliko vrijedi i sama dionica možda nešto manje…
JDBA,
e mislim na to da bi netko mogao zakasniti sa ulaskom, i već sam prije pisao koliku dobit bismo mogli očekivati u 2105 g. po mojoj procjeni koliko vrijedi i sama dionica možda nešto manje…
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
JDBA,
Ako može ja bih to barem u 2016. Ova 2105. malo mi je predugo za čekati. A što se tiče 2015., progutat će se pozamašan minus zbog prodaje bulkera i podvući crta. Cirka CCC milja.
Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.