Pa covjek teoretski stigne kupiti HT, prodati, i vratiti se prije dokapitalizacije.
Ne. Da je tako, ne bi cijena sigurno držala 3900 – 4000 kuna
Nema promjena u Top10.
To je sasvim uredu . Zašto bi prodavali nešto što sigurno znaju da VRIJEDI , a kupovali nešto što MISLE da će vrijediti ????
[smiley2][smiley2]
Je li ULPL dobra ili loša dionica je stvar procijene, ali zaista mi je nevjerojatno s kakvim se smiješnim objašnjenjima tješite glede činjenice da floki izlazi. Ako želite djelovati ozbiljnije tada bolje napišite: jeste, čovjek je veliki znalac, ali može i on pogriješiti. Ovaj izlaz iz ULPL je prva njegova veća pogreška… Tako nešto, u tom stilu, a ne kupnja HT-a, kapitalizacija dobiti i sl.
efodix:
”
Pa covjek teoretski stigne kupiti HT, prodati, i vratiti se prije dokapitalizacije.
”
Hmm, pa zar nije da dionice HT-a sjedaju 4.10. na SDA racun? Ima se 5 dana vremena. Ili mozda grijesim?
Je li ULPL dobra ili loša dionica je stvar procijene, ali zaista mi je nevjerojatno s kakvim se smiješnim objašnjenjima tješite glede činjenice da floki izlazi. Ako želite djelovati ozbiljnije tada bolje napišite: jeste, čovjek je veliki znalac, ali može i on pogriješiti. Ovaj izlaz iz ULPL je prva njegova veća pogreška… Tako nešto, u tom stilu, a ne kupnja HT-a, kapitalizacija dobiti i sl.
Kolega, bez ljutnje, znam da ovakvi dani donose brojne depresije.
Ja ne spominjem nikakve kapitalizacije i T-HT-ove. Pojma nemam zašto čovjek izlazi a to me niti ne zanima. On zna zašto i to je njegova stvar. Prvo, da to ima veze, onda se cijena ne bi ovako držala tu gdje jest, i milijuni prolazili bez pada cijene. Drugo, on nije član ni Uprave ni NO. I treće, ULPL sigurno neće propast ili manje vrijedit što njega nema u Top10. [smiley11]
Hmm, pa zar nije da dionice HT-a sjedaju 4.10. na SDA racun? Ima se 5 dana vremena. Ili mozda grijesim?
Znaš za pravilo T+3 u SDA? Osim toga, 6., 7., i 8. listopad su neradni dani. [smiley11]
efodix:
ma mozes ako stignes do automata. A mozes i 5.10 kupovati i prodavati THT do mile volje. Nego, pazi da ti neko ne uvali ULPL 9.10 u 10:05. Ne prosloj dokapitalizaciji bilo je nekorektnih postova glede i u svezi datuma. Sjecam se da je nako zagrizao i “dokupio” ULPL po 2700K. Sjecam se i nickova ali necemo sad o tome. A iskreno, ja cu u dokup od 09.10 na dalje, ULPL je najsladi kad imaoci padnu u depresiju.[smiley2]
Kolega, bez ljutnje, znam da ovakvi dani donose brojne depresije.
Ja ne spominjem nikakve kapitalizacije i T-HT-ove. Pojma nemam zašto čovjek izlazi a to me niti ne zanima. On zna zašto i to je njegova stvar. Prvo, da to ima veze, onda se cijena ne bi ovako držala tu gdje jest, i milijuni prolazili bez pada cijene. Drugo, on nije član ni Uprave ni NO. I treće, ULPL sigurno neće propast ili manje vrijedit što njega nema u Top10. [smiley11]
Ma nisam na tebe ni mislio. Ti pišeš izuzetno korektno i napisao si da te baš briga za flokija već prije. Svaka čast.
Ja sam komentirao pisanje nekih drugih kolega. Možda sam bio previše oštar u komentaru. Tada se ispričavam. Pisao sam u najboljoj namjeri.
Zašto bi to bila greška, najavio je da će on i Purko prodati sve dionice i ulagati samo u svoje fondove kako im nitko ne bi mogao reći da su u sukobu interesa. Lako je moguće da je ova prodaja dio tog plana jer je sad idealna prilika da izađe a ne poremeti tržište, još ako u isto vrijeme dionice kupuje Aureus što mi se ne čini nimalo nemoguće onda ne mislim da je to pogreška…