ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 18:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
12,88
3.105
241
12,70
13,50
-0,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@skroznovi, baš si skroznovi,
to ti je podatak za prethodnu godinu, ova je u plusu, a i obveze su manje nego prethodni kvartal, što je razumljivo jer je i tečaj manji.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Nije loše.
Čak i bolje nego sam očekivao: nekonsolidirana sveobuhvatna dobit 54,8 milijuna kn, konsolidirana SD 30 Mkn (prošle godine gubitak 24 Mkn).

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

i ne znam kakva su vam ocekivanja za 2 q, ali po mom ne treba ocekivati nista spektakularno, dobit 1 q su tecajne razlike, za 2 q ocekujem 0 iz redovitog poslovanja, kao sto je bilo i u 1 q, MR tankeri bolje nego 1 q, dry bulk losije.

eto, to bi bilo otrpilike to. ddobit 1 q utemeljena na tecajnim razlikama, isparilila u 2 q.

@mannu
zeznuo sam skroz 😀

http://www.seebiz.eu/uljanik-plovidba-tecajne-razlike-zasluzne-za-rast-prihoda/ar-116334/

prema clarksons 1yr MR konačno probio granicu 20k i iznosi 20500
https://sin.clarksons.net/

Malo TA:
Trenutna cijena: 167kn.

TJEDNI GRAF ULPL:

DOBRO:
– tjedna divergencija + veći volumen;
– bollinger probijen prema gore;
– velika mogućnost zarade ako krene rasti;

LOŠE:
– NEMA ! ( jedino ako probije prošlo dno od 140kn) .

Za pravi preokret trenda mora doći do preskoka 185kn, a rastući trend kreće preskokom 230kn.

OTPORI:
1. 270-320kn,
2. cca 420kn,
3. cca 530kn.

Komentar:
Dionica vjerojatno pravi ROUND BOTTOM obrazac što bi značilo sljedeće: rast do cca 530kn, bočni trend (Cup&handle npr.) i zatim rast do cca 1100-1200kn.
Dali je ovo moguće, ne znam ,ali graf tako daje za naslutiti.
Također imamo GAP na 1150 kn ! 🙂

Pozdrav svima!

p.s. Imam 300komada dionica i naravno da očekujem rast , ali jedini trend je ispravni trend. Dakle ako probije 140kn na dolje, ja prodajem.

Ako krene pre

Ako krene prema 140 ja kupujem.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Evo objava od prošlog tjedna na tw za kastav. Nažalost, ne mogu doći do cijelog članka a bilo bi dobro zbog sličnih ugovora.
“Bergen-based Champion Tankers has taken the 52,000-dwt Kastav (built 2009) for a year from Uljanik Plovidba at an undisclosed rate.”

BDI i dalje uzlazno, okruglo 1200
http://www.dryships.com/pages/report.php

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

rast do cca 530kn, bočni trend (Cup&handle npr.) i zatim rast do cca 1100-1200kn.

Je li ovo bila šala…? 1200 kn?

rast do cca 530kn, bočni trend (Cup&handle npr.) i zatim rast do cca 1100-1200kn.

Je li ovo bila šala…? 1200 kn?
[/quote]

sve na ZSE je šala, i 140 kn i nekadašnjih 3-4k 🙂

New Report

Close