ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ne idemo, FFA su zveknuli majstorski. Ipak ćemo morati pričekati FI da vidimo kako stvari idu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pa necemo gatati i igrati se tarota..
Pustiti proslost…gledati sadasnojost i buducnost..

A BALVANA!!! :) :) :)

Kuda li će ova dionica, na prodaji do 220 kuna 1300 dionica, a ukupna kupnja 575 dionica, jako loše izgleda. Pad na stranim burzama i vjerovatan nastavak pada BDI još najmanje dva tjedna.

@ BearG

Vjerujem i niže, pošto otpora na kupnji nema nikakvog.[emo_smijesak]

ajme strašne prodaje 1.300 komada, pa to nije ni 300.000 kn

to je samo do 220 kuna, a sveukupna kupnja 100.000 kuna.

pa onda reci da je 45. nalog na prodaji 1300 kom na 1199,00 kn
a kupio bi muhte malo

pepe7

pa onda reci da je 45. nalog na prodaji 1300 kom na 1199,00 kn
a kupio bi muhte malo
[/quote]

I ako oduzmeš naloge na nerealnim razinama, prodaja je četiri puta jača, gotovo da nema ni 20 naloga na kupnji.

Kuda li će ova dionica, na prodaji do 220 kuna 1300 dionica, a ukupna kupnja 575 dionica, jako loše izgleda. Pad na stranim burzama i vjerovatan nastavak pada BDI još najmanje dva tjedna.

Ti bi kupio malo jel da, 20-30 komada…?

pa što ne kažeš otvoreno?[emo_smijesak]

smišan si….[emo_cool]

Nesto dugo traje zatišje pa sam malo pogledao tko zapravo tu svako malo kupi nesto cijelo vrijeme oprezno na asku…
Trezor ove godine:
2.1. 74*197
9.1. 85*196
15.1. 51*196,58
21.1. 52*201
27.1. 45*212
Bacio sam pogled na prva 3Q -48M, a izgleda da će 4ti kvartal biti duplo bolji nego prosle godine pa je moguće da će gubitak ostati na toj razini?
Ima li netko info o 4Q??
Zasto trezor stalno kupuje?
I cijele prošle godine: http://zse.hr/userdocsimages/novosti/2d2tU9T23WdeCoiuTJujFA==.pdf

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

uh kakva nestrpljivost, kako se netko ovdje u sekundi prosuo po bidu na vijest o ultramaxima ATPL.

Zasto trezor stalno kupuje?

to mu je core biznis, a bogami i direktorima je trgovanje dionicama vlastite firme core biznis.

New Report

Close