ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, ova prica o preuzimanju ispod 300 drzi vodu. Jer se i o dokapu razgovaralo oko 300. Jer je nevjerovatno da 2008g ovu dionicu kriza nije ni okrznula (na što sam bio ponosan) da bi pala 3-4 godine kasnije naglo dok su drugi već rasli!!
Primjetite malo grafikone.
Smrdi tu nešto na veliko –
prvo priča o dokapu, pa izlazak MM, pa spuštanje dionice u podrum i držanje dolje. Tu i tamo sam probao pokupiti ask sa 5-6 naloga, ali je netko cementira. Ako je MM izašao (kako je bilo objavljeno), onda ga drzi netko treći.

Ako nije preuzimanje onda je akumuliranje od pojedinca, kao što je NB akumulirao LPLH godinama, da bi explodirala…
Koji god scenario, cijena niže ne ide, jer ne može ni brod od 100m biti jeftiniji od glisera…
Ja iz lplh sutra prebacujem u sigurniju luku ulpl i idem zapalit svijeću za sreću.
Sretno i vama!

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

Evo, dobra procjena, počelo se prelijevati iz lplh nazad u brodare!

Pojačan volumen na ulpl zadnjih dana.Malo se koči ali dobro je ide se naprijd ,a vozarine i njihova braća također.

..teško je ovo probit prema gore..idemo opet na 185-190….

http://www.dryships.com/pages/report.asp

..teško je ovo probit prema gore..idemo opet na 185-190….

Mislim da su duge godine recesije ostavile psihičkog traga i duboke brazde na umovima burekstitora sa ZSE. Bolje 3% dobiti nego 20% minusa. Tko ne ostvari dobitak ostvari gubitak.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Evo, dobra procjena, počelo se prelijevati iz lplh nazad u brodare!

evo ja sam od tih. skočila mi lplh s 1,5% na skoro 5% portfelja pa morao ozbiljno kratiti, malo mi je samoubilački danas držati toliki novac u bilo kojoj hrvatskoj firmi koja nema nijednog broda [emo_namigusa]

TJEDAN 3 MJ. 6 MJ. 12 MJ.
Baltic Clean Tanker 628.00 +5.02 +11.94 +10.18 -14.44
Baltic Dry 2,2337.00 +7.18 +40.53 +155.44 +178.33

ZSE privlaci ulagace sa milijardama eura viska

ovaj MM je ubio svu volju kupcima za ovom dionicom

pepe7

tomo7

Da, baš je ubio. Ali baš zato treba biti strpljiv. Jer u jednom trenutku će reći “dosta”, a onda je bolje biti unutra.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

E satrali ste me – cili dan čamim čekajuć ulpl i onda u 16h probili blokadu!
Svaka čast, odlične startne pozicije za PON imamo.
Ugodan vikend svim kolegama ovog tjedna sa ulpl, tnpl, lplh, dlkv, igh…
Da je ovako do Božića oporavit ćemo burzu 🙂

Mislim da je vrijeme da se polako približi cijeni atpl,nije tako davno bilo kad su se izmjenjivale -+10% u malim intervalima.valjda dolaze ljepša vremena za ulpl 🙂

New Report

Close