ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX%2BDRYS%2BEGLE%2BEXM%2BFREE%2BGNK%2BnM%2BOCNF%2BSEA%2BQMAR%2BBHO%2BTRMD%2BESEA%2BTBSI%2BTOPT%2BPRGN%2BGDOCF.pk%2Bdnord.co%2Btorm.co%2Bgogl.ol%2Bceco.ol%2Bbel.ol%2Bjin.ol/view/v1

bez komentara

pogledajte semafor[emo_smijeh]

ma to se netko sitno zaigrao,tek drugi tjedan ovdje bi mogao početi šou,, iako mi nije baš jasno za koga MM drže fiksu cijenu toliko dugo?

iako se i ovdje omjer kupnja/prodaja mjenja ekspresno, tko zna dali će je MM uspjeti zadržat još danas i ponedjeljak

to je samo kratkotrajno jer
1. ULPL nije usporediva sa ATPL (pogledaj brodovlje pa ćeš vidjeti zašro ULPL ne raste)
2. ULPL ima MM koji onemogućava pumpanje cijene kakvo je zadnjih dana odigrano kod ATPL

to je samo kratkotrajno jer
1. ULPL nije usporediva sa ATPL (pogledaj brodovlje pa ćeš vidjeti zašro ULPL ne raste)
2. ULPL ima MM koji onemogućava pumpanje cijene kakvo je zadnjih dana odigrano kod ATPL
[/quote]

Prvi post pa neuko i paušalno
1. Što to uvezi brodovlja, objasni mi kao neukom pomorcu, mislim da nemaš nikakva znanja i saznanja o ovoj kompaniji.
2. MM kad odluči oplete do cijene koje god hoće u nekoliko transakcija
3. pogledaj book value i odnos prema tržišnoj kapitalizaciji
4. u ponedjeljak indeksni fondovi mogu u kupnju, ulazimo u indeks
5. nemoj odgovor shvatiti osobno

oni koji su ovdje zaglavili prave se pametni ali nikako ne mogu shvatiti zašto je ATPL narasla,a ULPL nije i neće tako skoro [emo_smijeh]

oni koji su ovdje zaglavili prave se pametni ali nikako ne mogu shvatiti zašto je ATPL narasla,a ULPL nije i neće tako skoro [emo_smijeh]

kolega bez veze trkeljaš

kolega bez veze trkeljaš

znači ja pišem neuko, paušalno i bez veze trkeljam, ali zato vas dvojica prepametnih svaki dan pišete nove minuse ovdje! [emo_smijeh]

ja sam si priuštio 2 stotice proteklih dana, pa da vidimo što će i kako će

@ vernak , zbogom, ja više ne vidim tvoje postove, ignore

kolega bez veze trkeljaš

znači ja pišem neuko, paušalno i bez veze trkeljam, ali zato vas dvojica prepametnih svaki dan pišete nove minuse ovdje! [emo_smijeh]
[/quote]
ti se za moje minuse ne brini
javim ti se na 300kn

S obzirom da smo od ponedjeljka u crobexu svakako je u redu imati malo i ove hartije…[emo_namigusa]

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close