Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Nikada odnos ULPL prema ATPL nije bio 1:2, a kako vidimo ide Atlantska i dalje, prema bidu cijena od 350 ide u povijest.
Očekujem skoru reakciju i ovdje, u ponedjeljak indeksni fondovi moraju i mogu kupovati ULPL, a za kupiti značajnu količinu zna se što treba.[emo_palacg]
Očito, netko kupi 100 dionica do 181 kune, a ovaj spusti sa 13 ili 14 dionica, svejedno, siguran sam u iznenadni pokret sa ove razine.
http://www.dryships.com/pages/report.asp [emo_smijeh]
Čini mi se da će eventualna blokada na ATPL biti okidač, napetost se može dodirnuti.
Cijena je manja nego kad je BDI bio na ispod 700, a sada je gotovo na blizu 2000. I kad je ATPL bio na 185, ULPL je bio na 195.
Market maker koči za nekoga, hoće li ustrajati u toj očitoj manipulaciji.
evo je
Čini mi se da će eventualna blokada na ATPL biti okidač, napetost se može dodirnuti.
Cijena je manja nego kad je BDI bio na ispod 700, a sada je gotovo na blizu 2000. I kad je ATPL bio na 185, ULPL je bio na 195.
sve mi se pari da ULPL drže na uzdama do 23.09. kad ulazi u crobex, pa će da poraste i Crobi odmah sa njom, možeš onda lako napumpati CRBEX a i nju napucaju 20-30% kad krene gore, pa ako se sad još šta uhvati kome se hvata
Čemu ovoliki izlaz na ovoj cijeni?[emo_zacudjen]
Ma neš ti izlaza, par tisuća dionica, to je oko četvrtine današnjeg prometa na ATPL, kad padne odluka to ode u jednoj transakciji.
Upravo gledam cijenu iz veljače 2008. godine, jedna dionica ULPL 3750 kuna, da nam je prijeći samo 20% oporavka od toga pada i to je par stotina posto rasta sa ove razine.
netko izašao,a netko ušao sa 1.500 komada prije ulaska u crobex da omasti brk 🙂 tak je to