Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Dobar iskrcaj, i dobra prilika za dodatnu kupnju, samo sumnjam da će ispod 200.
4 puta po jedna dionica ispod 200, kao pokušaj navođenja, ali glavni prodavatelj je stao, prosječna 205,17.
4 puta po jedna dionica ispod 200, kao pokušaj navođenja, ali glavni prodavatelj je stao, prosječna 205,17.
[emo_smijesak]
@rocco…ulpl nije rasla 50-80% jer bi ja toliko bio u plusu…
A pošto sam na ovoj cijeni u plusu 5% predmjevam da je toliko rasla…[emo_smijesak]
@ BearG
Pogledaj malo kako se trže brodari na NYSE, book i debt/equity, ATPL i JDPL su prema usporedbi s stranim brodarima u jeftini, dok je ULPL skupa.
Kada ATPL raste ne znači da će svi brodari rasti, pretpostavljam da će biti kao i građevinarima prošle VDKT up, ostali prema zasluzi.
@ Antiša
Pogledaj book na mojedionice.com , ATPL 0,35, JDPL 0,22, ULPL 0,25, TNPL 0,24.
Kako možeš napisati da je ATPL jeftina u odnosu na book ULPL ? Trenutno su svi jeftini u odnosu na Atlantsku.
@ prognozer
Koja dvostruka igra uprave, o čemu ti to ?
Do neki dan si zatrpavao ovu temu svojim quasi prognozama o rastu, a sada naglo odustao ???
@ ingrooman
Pogledaj na NYSE, NM, DSX, i recimo DRYS, PRGN ili FREE. Neke firme se trže na 0,02 book a neke na 0,7 book, postoji razlog za to.
Slažem se Antiša…ali ovdje je nešto drugo u igri…neda mi se pisati ponovo jer sam izbrisan..
Meni je ovo ok….
Apeliram sve imatelje dionice ULPL da nakon današnjeg trgovanja podnesu prijavu HANFI za sljedeće transakcije: po 1 kom po bid i asku u 15.53, 15.54, 15.55, 15.56, 15.57, 15.58 sati te da traže pismeno očitovanje regulatorne agencije o današnjem trgovanju za vrijednosnicu ULPL.
28 March 2013
Baltic Dry Index (BDI) -12 910