Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Koji "svi" se iskrcavaju? Današnji promet je za sada samo 237 dionica.
[/quote]
nisam mislio samo na današnji promet već u zadnje vrijeme općenito
da sama firma ne kupuje dionice cijena bi već pala prema 100 kn, danas je već skliznula do 184,xx kn…pitanje je samo koliko još imaju municije ili ćemo uskoro gledati cijenu oko 100 kn i niže???
da sama firma ne kupuje dionice cijena bi već pala prema 100 kn, danas je već skliznula do 184,xx kn…pitanje je samo koliko još imaju municije ili ćemo uskoro gledati cijenu oko 100 kn i niže???
Mislim da je “ILI do 100 kn” sasvim izgledan tam negde oko uskrsa…
Mislim da je "ILI do 100 kn" sasvim izgledan tam negde oko uskrsa…
[/quote]
kako je krenulo, moglo bi na 100 kn i do kraja mjeseca [emo_vrtimise]
ovdje su zakucali MM u zemlju
A kako će biti tek nakon izvještaja,pa prvog kvartala,pa drugog?
Ajme i kuku…
Kad rukne bit će go…a na sve strane..
A evo i inputa za digitrone.
Slažem se da je moguće da utrka počinje, ali mišljenja sam da ovdje navijate za fiću.
Možda griješim, nisam duboko zagledao ovu kompaniju, već nakon površnog pogleda sam odustao. Vrijeme trošim tamo gdje vidim prilike.
Opet, moguće da griješim, svatko neka sam donese odluku.
Ponavljam, pamet u glavu i digitrone u ruke.
Slažem se da je moguće da utrka počinje, ali mišljenja sam da ovdje navijate za fiću.
Možda griješim, nisam duboko zagledao ovu kompaniju, već nakon površnog pogleda sam odustao. Vrijeme trošim tamo gdje vidim prilike.
Opet, moguće da griješim, svatko neka sam donese odluku.
Ponavljam, pamet u glavu i digitrone u ruke.
BV nakon ovog izvješća je 1.030 kn po dionici.