Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
2 čista SELL signala po MACDU na cca 600kn, 3 lažnjaka, 1 neuspio pokušaj proboja nakon toga je po meni BUY signal, ovaj drugi bi trebao presjeći i to bi trebao pratiti rast cijene. K tome i akumulacija je prejaka već duže vrijeme pa je odbijanac izgledniji.
Skrivena višemjesečna bikovska divergencija je pristuna već neko vrijeme pa vjerujem u odbijanac jačeg intenziteta. Graf nikad ne laže.
Skrivena višemjesečna bikovska divergencija je pristuna već neko vrijeme pa vjerujem u odbijanac jačeg intenziteta. Graf nikad ne laže.
lažeš i ti i tvoji grafovi! pisao si pred mjesec dana na cijeni od 215 kn da ide raketa na 250 kn, a cijena je zveknula na 190! nemaš pojma o TA i prestani lagati ljudi ovisno o tome imaš li ili ne dionicu u portfelju!
Kolega Rassime naučite se lijepom ponašanju pa se vratite na forum.
Idete na IGNORE. Moj graf pokazuje prvu zelenu strelicu na 210kn a druga je na 195kn. Slijedi odbijanje i točka! I to ćete uskoro vidjeti, a Vama nije nitko kriv što ste pogubili novce na burzi. [emo_ooooo]
Pa dobro što je ovo, nekidan 1:1 sa Atlantskom, a sada kasnimo priko 15%, čudnovato. A kad podivljaju sa kupnjom ne možeš uhvatit količinu bez lupanja po asku, ali sramota da Lošinjska bez brodova raste, a ovo završilo u minusu.
Evo na zahtjev nekoliko znatiželjnih moje viđenje situacije.
Target je trebao biti 245kn al je otišao kao i obično u pretjerivanje.
Cijena će jako brzo na 350kn pa ne morate ni razmišljati još o prodaji.
Slično je i na Atlantskoj plovidbi. Jadroplov će također rasti, ali ne nudi ni blizu rast kao gore navedene dvije dionice.
Neke čudi zašto graditelji ne rastu! Po meni neće ni rasti nešto specijalno, al će brodari rasturati idući period.
Market maker je stvarno nerazumljiv, pa vidi li on uopće ostale brodare i BDI ?
Alo-alo vrijeme je da se makneš, tu si da osiguravaš likvidnost, a ne da gušiš cijenu.
A ništa ljudi, pustite ga da bude prvi na asku pa će se maknuti.
Prestrašno, vjerovatno nakon ovog iscrpljivanja idu višestruka uravnoteženja, toliko o ulozi market makera, a ja ubodem najgoreg brodara u ovom rastu uz izbor Atlantske po 196 kuna.
"prognozer" kad si uvjeren u sve te priče o rastu i raketama zašto si nervozan?
Kolega ja uopće nisam nervozan. U ULPL mi je 8% portfelja, dapače i paše mi da drugi odrađuju dok ovo miruje. A vjerujte mi odradit će i ovo.
Na burzi nije mjesto onima koji ne mogu biti odlučni i hladni ko špricer.