Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Što je ovo lukavci stari, ne pišete o konsolidiranom FI i razlici od nekonsolidiranog.
ULPL je trenutno možda i najbolji brodar na ZSE, šteta što se druk ekipa utaborila godinama na ATPL i tamo pjeva borbene pa ne vidi ovu dionicu
[/quote]
Ako mi dobro objasniš njihov financijski izvještaj možda i počnem kupovati dionice. Meni jednostavno nije jasno odakle im tolika dobit
[/quote]
Stari pa naučili smo da hartija sve trpi. Kad rukne bit će g…a na sve strane.
Pula, 12.10.2012.
Poštovani,
Sukladno clanku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa
sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrduje da je stekla ukupno 138 vlastite dionice što predstavlja
0,024 % temeljnog kapitala Društva. Nakon ovog stjecanja ukupni broj trezorskih dionica iznosi
27.392, što predstavlja 4,72% temeljnog kapitala Društva. Stjecanje dionica izvršeno u periodu
od 09.-11.10.2012. godine. Dionice su stecene po cijeni od 234,10 HRK po komadu sukladno
Odluci Glavne skupštine od 24. 08. 2011. godine.
Sa štovanjem,
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletic, direktor
Zanimljivo bi bilo vidjeti čije dionice kupuje trezor. Mislim da bi se mnogi iznenadili.
Pa obznanite tko prodaje kolega!
Jer koliko vidim u TOP10 imamo RBA i ULPL trezor kao 2 kupca, a nitko iz TOP10 ne prodaje. Dakle tko prodaje? I to na kapaljke???
Ja bi to nazvao održavanjem likvidnosti dionice. Posebno me impresionira kad ode gore 3% a volumen 2 dionice.
Halo, pa jeli moguce da ovo vise nikog ne zanima! NE moze bit tako lose, znam da je kriza ali ipak sutnja je predugacka!!!
Iza svake kise stize sunce, tocno ova kisa pada,pada..i nikako da stane ali ipak…
Place kasne dijelova nema. Ne mirise na dobro.
Frankie, to je priča koja traje već duže vrijeme…kad proradi Uljanik bit će sve bolje i za plovidbu…[emo_palacg]
Sudeći po pisanju stranih analitičara tankeri bi prvi trebali ugledati svjetlo dana i već u 2013.g. donijeti dobit u poslovanju. A sama prognoza za 2014.g. donosi već masivnije dobiti.
Graf i dalje pokazuje da traje vrijeme akumulacije. Strane burze najavljuju procvat svjetske ekonomije, u takvom okružju onda je sasvim sigurno da će brodski sektor imati prednost pred svim domaćim dionicama koje to neće biti u stanju pratiti, jednostavno zato jer naša ekonomija je usporena i trebat će 1-2g. više.
P.S. Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ni prodaju.