Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
2004 je prodano u 2 navrata po 20 dionica po 205kn, tako da svi koji sad prodaju, prodaju s debelim minusima, a firma nikad nije bolje stajala.
a gdje su sad oni kojima je na 700 bila super prilika [thumbsup]
Eto kolega zašto se izlazi iz ove dionice, nema dividende, svima je očito draži po toj cijeni HT koji ipak daje cca. 10% dividende na ovaj trenutni iznos po dionici. Da i ispali su iz prve kotacije.
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/uljanik-plovidba-odustala-od-isplate-dividende–360188
hm, 210 kn prihvatljiva cjena za ulaz!
tehnički gledano dionica je u preprodanom području
BDI se počeo oporavljati
vrijedi razmisliti
samo vi pišite te gluposti, pbps
I veselo cijućite, a znate li vi da se dobar cijuk daleko cuje??
A kad vas zacuje pavletic, pa vas pocasti sa par hiljada kom, cijukat cete kao nikada do sada..
a od korfa je sve jeftinije
S jednim djelom tog viška (dobit) ulpl će kupiti dionice brodogradilišta i to vjerovatno nakon smanjenja temeljnog kapitala istog. Tom će se lovom jednim djelom financirati završetak bulka Punta a i gradnja još jednog. O tom pretakanju keša već sam pisao pa je sve ovo bilo za očekivat. Osobno, očekujem prodaju još jednog broda…a nakon svega toga i dionicu ulpl-a na višim razinama.
cijeli dan pratim K/P pa tkao i naloge MM…do sad je bio na 10-15 kn razlike, a sad mu je kupnja na 215 kn, a prodajni je stavio na …..300 kn ?!?!? pa dobro prati li HANFA ovoga što to radi jer ovo je smiješno [huh]
baš mi žao kolege governera…..on je ulpl dokupljivao na 630 kunića……pa tu mu je minus da mu se cohones smrznu……..a bačve znanja??
ništ nisu pomogle??? [wink]
Meni ga nije žao, legenda, sve je uložio u naftni business i zgrnuo brutalku, ogromne novce. Eh da ste ga pratili, sada bi imali para za vatru naložit.
evo bacam u vatru ali zlato slabo gori……..ali vi bi s druge strane mogli nabacati malo dionica ulpl u vatricu…….to je jedini način da barem na trenutak ta papirušina doživi proplamsaj [bye]
cijeli dan pratim K/P pa tkao i naloge MM…do sad je bio na 10-15 kn razlike, a sad mu je kupnja na 215 kn, a prodajni je stavio na …..300 kn ?!?!? pa dobro prati li HANFA ovoga što to radi jer ovo je smiješno [huh]
Kolega tko je MM?
S jednim djelom tog viška (dobit) ulpl će kupiti dionice brodogradilišta i to vjerovatno nakon smanjenja temeljnog kapitala istog. Tom će se lovom jednim djelom financirati završetak bulka Punta a i gradnja još jednog. O tom pretakanju keša već sam pisao pa je sve ovo bilo za očekivat. Osobno, očekujem prodaju još jednog broda…a nakon svega toga i dionicu ulpl-a na višim razinama.
Ma kakvo prelijevanje kapitala?? Pa ti su kapital odavno pojeli. Ja ovdje očekujem big bang a nakon njega kuku i lele.